HDD disk yazma hatası ve donma

Darvell

Hectopat
Yer
Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland
Daha fazla  
Meslek
Kaiser
Ben size sorunumu kısaca özetleyeyim. Bilgisayara format attım ve windows kurdum. Windows 10 Version 20H2. Windows'u SSD'ye kurdum. Daha sonra HDD'ye bilgisayar kısmından biçimlendir yapıp her şeyi sildim. Ardından sorunlar başladı. Steam'den oyun indirirken disk yazma hatası, oyun indirmeye çalışırken bilgisayarın kitlenmesi, donması. Bunlar SSD'ye indirdiğim zaman olmuyor. HD Sentinelden bakdığımda bir sorun olmadığını söylüyor. Ayrıca her yeniden başlattığımda bilgisayar HDD'yi düzeltmeye çalışıyor. Bu 1 saat gibi sürüyor ama her yeniden başlatmada oluyor. Bunun sorunu nedir ve nasıl düzeltebilirim. Ayrıca bu kurmuş olduğum windows bilgisayarın hızını, internet hızını vesaire etkiliyor olabilir mi? Çünkü sanki bunu yükledikden sonra bilgisayar eskidi. Bunları nasıl düzeltebilirim? Umarım yardım edersiniz.
resim_2021-03-17_151411.png

Yaparlar. Ama o sektörler düzelmezse garantiye gönderin.

Sanırım götüreceğim çünkü HD Sentineldeki şey buga girdi veya ben hallemedim olmuyor. Diğer çözümü yapabileceğimi sanmıyorum. Umarım değiştirirler. Ayrıca bir sorum daha olucak. Ben bu HDD'ye takılı 2 kabloyu çıkarsam ve bilgisayarı çalıştırsam bir sorun olur mu?

Aynı sorun bende var C diskine yükleme yapabiliyorum ama D diski sağlıklı gözükmesine rağmen Steam üzerinde hep diske yazma hatası alıyorum. Diğer platformlarda da indirmeyi denedim bir şey inmiyor D diskine, siz çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı