X xkdrakula337 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2016 #1 HDD çalıştığı halde gözüküyor. Disk yönetiminde adsız şekilde duruyor. Üzerine sağ tıkladığımda bir seçenek gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2016
HDD çalıştığı halde gözüküyor. Disk yönetiminde adsız şekilde duruyor. Üzerine sağ tıkladığımda bir seçenek gelmiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Eylül 2016 #2 Bir ekran görüntüsü alalım. Ayrıca başlıkta gözükmüyor diyorsunuz ama konu içinde gözüküyor diyorsunuz.
Bir ekran görüntüsü alalım. Ayrıca başlıkta gözükmüyor diyorsunuz ama konu içinde gözüküyor diyorsunuz.
X xkdrakula337 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Bir ekran görüntüsü alalım. Ayrıca başlıkta gözükmüyor diyorsunuz ama konu içinde gözüküyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Kusura Bakmayın Gözükmüyordan Kastım İsmi Gözükmüyor İdi Sağ Tık Yaptığımda Hiçbi Seçeneğe Tıklayamıyorum Hepsi Saydam Bişekilde Duruyor Dosya Ekleri Disk Yönetimi 4.09.2016 12_56_35.png 13,8 KB · Görüntüleme: 207
Recep Baltaş dedi: Bir ekran görüntüsü alalım. Ayrıca başlıkta gözükmüyor diyorsunuz ama konu içinde gözüküyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Kusura Bakmayın Gözükmüyordan Kastım İsmi Gözükmüyor İdi Sağ Tık Yaptığımda Hiçbi Seçeneğe Tıklayamıyorum Hepsi Saydam Bişekilde Duruyor