HDD disk yönetiminde gözükmüyor

BerkeSZ

Kilopat
Öncelikle merhaba. Formattan önce 3 diskim vardı formattan sonra aygıt yöneticisinde ve BIOS'ta gözüküyor ama disk yönetiminde gözükmüyor. AIDA64 Extreme programında gözüküyor.

Sistem bilgilerim:
  • AMD Ryzen 5 3600.
  • RTX 2060.
  • 16 GB RAM.
  • 1 TB HDD (gözükmüyor)
  • 500 GB SSD (gözüküyor)
  • 120 GB SSD(gözükmüyor)

İçinde veri yoksa bu bilgisayara sağ tıklayıp yönet deyip disk yönetimine gelip oradan disklerinizde önemli veriniz yoksa biçimlendirip harf vermeniz gerekiyor. Ben böyle çözdüm.

Öncelikle merhaba. Formattan önce 3 diskim vardı formattan sonra aygıt yöneticisinde ve BIOS'ta gözüküyor ama disk yönetiminde gözükmüyor. AIDA64 Extreme programında gözüküyor.

Sistem bilgilerim:
  • AMD Ryzen 5 3600.
  • RTX 2060.
  • 16 GB RAM.
  • 1 TB HDD (gözükmüyor)
  • 500 GB SSD (gözüküyor)
  • 120 GB SSD(gözükmüyor)

Fortmattan sonra 1 diskim var diğerleri disk yönetiminde gözükmüyor aygıt yönetcisi ve BIOS'ta gözüküyor.

İçinde veri yoksa bu bilgisayara sağ tıklayıp yönet deyip disk yönetimine gelip oradan disklerinizde önemli veriniz yoksa biçimlendirip harf vermeniz gerekiyor. Ben böyle çözdüm.

Fortmattan sonra 1 diskim var diğerleri disk yönetiminde gözükmüyor aygıt yönetcisi ve BIOS'ta gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı