eray ozozen Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 17 1 Ekim 2023 #1 SSD veya HDD modeli seagate 1tb Anakart b450m s2h HDD'yi yeni taktım güç kablosunu da SATA kablosunu da taktım kablomaları düzgün yaptım sanıyorum. 1 TB HDD hiçbir yerde görünmüyor sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri b1.png 36,5 KB · Görüntüleme: 43 s2.png 27,8 KB · Görüntüleme: 47
HDD'yi yeni taktım güç kablosunu da SATA kablosunu da taktım kablomaları düzgün yaptım sanıyorum. 1 TB HDD hiçbir yerde görünmüyor sebebi ne olabilir?
Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 eray ozozen dedi: HDD'yi yeni taktım güç kablosunu da SATA kablosunu da taktım kablomaları düzgün yaptım sanıyorum. 1 TB HDD hiçbir yerde görünmüyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kablonuzda bir sorun oluşmuş olabilir mi? Birde HDD güç kablosunu bağladınız mı? Artı 0 Eksi
eray ozozen dedi: HDD'yi yeni taktım güç kablosunu da SATA kablosunu da taktım kablomaları düzgün yaptım sanıyorum. 1 TB HDD hiçbir yerde görünmüyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kablonuzda bir sorun oluşmuş olabilir mi? Birde HDD güç kablosunu bağladınız mı?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 1 Ekim 2023 #3 PC yeniden başlatıldı mı veya aygıt yöneticisinden algıla yapıldı mı? Artı 0 Eksi
KS KS eray ozozen Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 17 1 Ekim 2023 #4 391065 dedi: PC yeniden başlatıldı mı veya aygıt yöneticisinden algıla yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... böyle oldu yeniden başlatınca bilinmiyor başlatılmamış diyor disk yönetimini yenileyince gitti tekrar yine hiçbir şey gözükmüyor Yek233 dedi: Kablonuzda bir sorun oluşmuş olabilir mi? Birde HDD güç kablosunu bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... öyle oldu yeniden başlatınca bilinmiyor başlatılmamış diyor disk yönetimini yenileyince gitti tekrar yine hiçbir şey gözükmüyor Dosya Ekleri h2333.png 58,6 KB · Görüntüleme: 34 h2333.png 58,6 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
391065 dedi: PC yeniden başlatıldı mı veya aygıt yöneticisinden algıla yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... böyle oldu yeniden başlatınca bilinmiyor başlatılmamış diyor disk yönetimini yenileyince gitti tekrar yine hiçbir şey gözükmüyor Yek233 dedi: Kablonuzda bir sorun oluşmuş olabilir mi? Birde HDD güç kablosunu bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... öyle oldu yeniden başlatınca bilinmiyor başlatılmamış diyor disk yönetimini yenileyince gitti tekrar yine hiçbir şey gözükmüyor
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 1 Ekim 2023 #5 Buraya bir göz atalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buraya bir göz atalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et