black hole Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 231 Çözümler 1 9 Şubat 2020 #1 HDD'ye oyunlarda drop giriyor ama SSD'de öyle bir durum yok. Ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2020
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Şubat 2020 #2 Sistemini belirt. HD Tune ile HDD icin error scan yaptır. Uzun sürebilir. Hangi oyunlar ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #3 HD Tune programıyla bad sektör taraması yap. Aynı anda mesaj attık, bilseydim bu mesajı atmazdım o programla test yapıp, buraya at bakalım.
HD Tune programıyla bad sektör taraması yap. Aynı anda mesaj attık, bilseydim bu mesajı atmazdım o programla test yapıp, buraya at bakalım.
black hole Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 231 Çözümler 1 9 Şubat 2020 #4 Ribozom dedi: Sistemini belirt. HD Tune ile HDD icin error scan yaptır. Uzun sürebilir. Hangi oyunlar ? Genişletmek için tıkla... Hocam imzada yazıyor ramlerin markası xpg gammixd30.Bide acaba sizde böyle bir durum varmı? Harddisk markasıda Western Digital 1Tb Pubg yi denemiştim. Son düzenleme: 9 Şubat 2020
Ribozom dedi: Sistemini belirt. HD Tune ile HDD icin error scan yaptır. Uzun sürebilir. Hangi oyunlar ? Genişletmek için tıkla... Hocam imzada yazıyor ramlerin markası xpg gammixd30.Bide acaba sizde böyle bir durum varmı? Harddisk markasıda Western Digital 1Tb Pubg yi denemiştim.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Şubat 2020 #5 black hole dedi: Hocam imzada yazıyor ramlerin markası xpg gammixd30.Bide acaba sizde böyle bir durum varmı? Harddisk markasıda Western Digital 1Tb Pubg yi denemiştim. Genişletmek için tıkla... BF1 de bile 5400 RPM HDD aman aman sıkıntı çıkarmadı bana. Dediğim testi yaptınız mı ?
black hole dedi: Hocam imzada yazıyor ramlerin markası xpg gammixd30.Bide acaba sizde böyle bir durum varmı? Harddisk markasıda Western Digital 1Tb Pubg yi denemiştim. Genişletmek için tıkla... BF1 de bile 5400 RPM HDD aman aman sıkıntı çıkarmadı bana. Dediğim testi yaptınız mı ?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.761 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #6 22.İmzamdaki sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanız değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Sosyal kurallarını okumanız dileğiyle
22.İmzamdaki sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanız değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Sosyal kurallarını okumanız dileğiyle
black hole Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 231 Çözümler 1 10 Şubat 2020 #7 Ribozom dedi: BF1 de bile 5400 RPM HDD aman aman sıkıntı çıkarmadı bana. Dediğim testi yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ama bir şey çıkmadı.
Ribozom dedi: BF1 de bile 5400 RPM HDD aman aman sıkıntı çıkarmadı bana. Dediğim testi yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ama bir şey çıkmadı.
U umutaslan663 Centipat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1 10 Şubat 2020 #8 black hole dedi: Hocam imzada yazıyor ramlerin markası xpg gammixd30.Bide acaba sizde böyle bir durum varmı? Harddisk markasıda Western Digital 1Tb Pubg yi denemiştim. Genişletmek için tıkla... black reıs senden rıcam bana acilen istegramdan yazabılırmısın sorum olacak cok onemlı ısnta: umutaslan663 beklıyorum msj atmanı
black hole dedi: Hocam imzada yazıyor ramlerin markası xpg gammixd30.Bide acaba sizde böyle bir durum varmı? Harddisk markasıda Western Digital 1Tb Pubg yi denemiştim. Genişletmek için tıkla... black reıs senden rıcam bana acilen istegramdan yazabılırmısın sorum olacak cok onemlı ısnta: umutaslan663 beklıyorum msj atmanı