HDD dosyalar gözükmeme sorunu

Muhammed Oğuz

Megapat
Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
1TB Western Digital harddiskimde 259GB boş alan vardı. 1 saat sonra bilgisayara yine taktım ama 300GB'lık dosyam gözükmüyor ve hala 259GB boş alan olduğu yazıyor. Kaybolan dosyalarım nerededir acaba? Yardım için teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Treesize ile açıp baktım herşey normal ama harddiski 650GB olarak görüyor. Yani kalan 300GB lik dosyam yine görünmüyor

Hocam gördünüz gibi harddiske sağ tıklayıp özellikler dediğimde kullanılan 661GB gözüküyor ancak harddiski açıp olan 5 klasörü seçip sağ tık özellikler dediğimde 348GB kullanılan gözüküyor. Gizli öğeleri göster veya Korunan İşletim Sistemi Dosyaları Göster tikini kaldırdım ancak hala sonuç aynı.

Bahsettiğin dosya ya da klasörün daha önce diske kaydedildiğinden emin misin?
Windows her dosyayı senin baktığın yöntemle göstermez.
Şu şekilde bakıp kendi sorunlu diskine uygula.How to Reclaim Hard Drive Space by 'Shrinking' Windows 10
Asıl dağılımı görürsün, listedekilerin üzerine tıklarsan alt listeler de çıkar.

Hocam sağolun ordanda gördüm lazım olan klasörümdeki dosyalar 444GB olarak gözüküyor ancak klasöre sağ tık özelliklere basınca 134GB gözüküyor. Anlayacağınız yaklaşık 300GB lik dosya hala gözükmüyor.

Beyler yardım edecek yok mu? Bilgisayarıma girip harddiske sağ yıkladğımda kullanılan 661GB gözüküyor. Ancak harddiske girip bütün klasörleri seçip sağ tık özelliklere basınca kullanılan 348GB gözüküyor. Sorunu çözümü bilen bi yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…