E Ecukulli Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2019 #1 Merhaba HDD'm 1 TB olmasına rağmen 300 GB gözüküyor, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2019
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 16 Şubat 2019 #3 Başlat (sağ tık)> Disk Yönetimi'ne bakar mısınız?
E Ecukulli Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2019 #4 Erdem Çolakoğlu dedi: Başlat (sağ tık)> Disk Yönetimi'ne bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 638 gb var fakat bu bilgisayarda görünmüyor
Erdem Çolakoğlu dedi: Başlat (sağ tık)> Disk Yönetimi'ne bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 638 gb var fakat bu bilgisayarda görünmüyor
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 16 Şubat 2019 #5 Silinen üye dedi: 638 gb var fakat bu bilgisayarda görünmüyor Genişletmek için tıkla... 638GB olan diske sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir seçeneğinden diske harf atayın.
Silinen üye dedi: 638 gb var fakat bu bilgisayarda görünmüyor Genişletmek için tıkla... 638GB olan diske sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir seçeneğinden diske harf atayın.
E Ecukulli Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2019 #6 Erdem Çolakoğlu dedi: 638GB olan diske sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir seçeneğinden diske harf atayın. Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmemi istiyor Erdem Çolakoğlu dedi: 638GB olan diske sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir seçeneğinden diske harf atayın. Genişletmek için tıkla... yaptım teşekkürler
Erdem Çolakoğlu dedi: 638GB olan diske sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir seçeneğinden diske harf atayın. Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmemi istiyor Erdem Çolakoğlu dedi: 638GB olan diske sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir seçeneğinden diske harf atayın. Genişletmek için tıkla... yaptım teşekkürler
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 16 Şubat 2019 #7 Biçimlendirme istememesi gerekiyor, doğru şekilde yaptığınızdan emin olun. Örnek olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biçimlendirme istememesi gerekiyor, doğru şekilde yaptığınızdan emin olun. Örnek olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wfazıl Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 640 Çözümler 2 16 Şubat 2019 #8 Erdem Çolakoğlu dedi: Biçimlendirme istememesi gerekiyor, doğru şekilde yaptığınızdan emin olun. Genişletmek için tıkla... İsteyebilir. Aynı şey benim başıma da geldi format attıktan sonra D gözükmüyordu . Kalan ksımı NTFS olarak biçimlendirip kullanıma açtım.
Erdem Çolakoğlu dedi: Biçimlendirme istememesi gerekiyor, doğru şekilde yaptığınızdan emin olun. Genişletmek için tıkla... İsteyebilir. Aynı şey benim başıma da geldi format attıktan sonra D gözükmüyordu . Kalan ksımı NTFS olarak biçimlendirip kullanıma açtım.