HDD format sorunu

Aldığın hata ne?

Linux'da
Error: The ext4 file System creation failed
Windows'da
Son aşamaya geldiğinde takılıyor ve Yükleme tamamlanamadı gibi bir hata veriyor
Mac'da
Mac'i ben kurmadım arkadaşım yapıyordu hatayı bilmiyorum ama olmadı

Kaç GB bu arızalı HDD, yeterli kapasiteye sahipse 2 partitiona ayırıp 2. bölüme kurulum denenebilir. İstikrarsız HDD ye ne kadar güvenilir orası da ayrı.

Kaç GB bu arızalı HDD, yeterli kapasiteye sahipse 2 Partition'a ayırıp 2. bölüme kurulum denenebilir. İstikrarsız HDD'ye ne kadar güvenilir orası da ayrı.

Dostum her şekilde şu anda kullandığım yöntemden daha sağlıklı olur çünkü USB portlarım bozuk ve harici HDD'yi kıpırdatınca sistem direkt kapanıyor. Bilgin için teşekkür ederim deneyip bildiririm.

Harici HDD dediğinizde 2.5 luksa, kutunun içinde standart HDD vardır aslında. Kutuyu açıp içindeki HDD yi sisteme dahil edilebilir. Yada biraz bütçe ayarlayıp 120 GB bile olsa bir SSD düşünülebilir.

Harici HDD dediğinizde 2.5 luksa, kutunun içinde standart HDD vardır aslında. Kutuyu açıp içindeki HDD'yi sisteme dahil edilebilir. Ya da biraz bütçe ayarlayıp 120 GB bile olsa bir SSD düşünülebilir.

Harici HDD'yi sisteme dahil etmeyi denedim fakat içini açtığımda dönüştürücü kart yerine anakartına direkt micro USB b tipinde giriş var ondan maalesef yapamadım.
SSD konusunda uzun zamandır düşünüyorum muhtemelen ya yeni sistem toplayacağım ya da dediğiniz gibi yeni depolama cihazı almam gerekecek.
Teşkkürler yeniden.

HDD den ayrılabilir bir apart olabilir USB B dediğiniz. Şu ana kadar karşılaştıklarım hep adaptör tarzı çıkarılınca normal HDD olanlardı. Artık en ekonomik kararı siz vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…