yigityegin Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #11 Aliyev dedi: Hocam sonucu merak ediyorum. Yapa bildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Doğrusu, disk bölümlerini silemiyorum ya silme seçeneği yok, ya da "Windows bu bölümdeki dosyaları silemez" uyarısı alıyorum Aliyev dedi: BIOS ayarlarından boot kısmına gelin orada HDD'yi aşağı çekin. Formatada gerek kalmaz direk Windows'tan isterseniz formatlarsınız. Genişletmek için tıkla... Cidden tek sorun buymuş, çok teşekkür ederim herkese Son düzenleme: 17 Eylül 2023
Aliyev dedi: Hocam sonucu merak ediyorum. Yapa bildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Doğrusu, disk bölümlerini silemiyorum ya silme seçeneği yok, ya da "Windows bu bölümdeki dosyaları silemez" uyarısı alıyorum Aliyev dedi: BIOS ayarlarından boot kısmına gelin orada HDD'yi aşağı çekin. Formatada gerek kalmaz direk Windows'tan isterseniz formatlarsınız. Genişletmek için tıkla... Cidden tek sorun buymuş, çok teşekkür ederim herkese
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #12 yigityegin dedi: Doğrusu, disk bölümlerini silemiyorum ya silme seçeneği yok, ya da "Windows bu bölümdeki dosyaları silemez" uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Minitool patition wizard gibi uygulamalarla yaparsınız büyük ihtimal.
yigityegin dedi: Doğrusu, disk bölümlerini silemiyorum ya silme seçeneği yok, ya da "Windows bu bölümdeki dosyaları silemez" uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Minitool patition wizard gibi uygulamalarla yaparsınız büyük ihtimal.