7 7DW Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel I5-6600 16Gb ram Sapphire rx580 4gb ekran kartı Asus H110M-C anakart Kioxia Exceria 500gb ssd 320gb hhd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2025 #1 Bilgisayarimdan sesler geliyor ve bu sesler her geldiginde HDD baglantisi kopup geri geliyor. Nedenini anlamadim.
Bilgisayarimdan sesler geliyor ve bu sesler her geldiginde HDD baglantisi kopup geri geliyor. Nedenini anlamadim.
Leomord Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 7DW dedi: Bilgisayarimdan sesler geliyor ve bu sesler her geldiginde HDD baglantisi kopup geri geliyor. Nedenini anlamadim. Genişletmek için tıkla... %90 PSU yetersiz geliyordur belli bir süre sonra mı oluyor yoksa açıldığı gibi mi
7DW dedi: Bilgisayarimdan sesler geliyor ve bu sesler her geldiginde HDD baglantisi kopup geri geliyor. Nedenini anlamadim. Genişletmek için tıkla... %90 PSU yetersiz geliyordur belli bir süre sonra mı oluyor yoksa açıldığı gibi mi