aktuğ16 Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar hayırlı günler, benim laptopum vardı fakat bozuldu. Harddisk'i çıkarttım ve sata kablosu ve sata güç kablosu aldım. Taktım 1 Sata portuna taktım güç portunu molex üzerinden taktım ama algılamadı. Anakart Gigabyte g31m.
Arkadaşlar hayırlı günler, benim laptopum vardı fakat bozuldu. Harddisk'i çıkarttım ve sata kablosu ve sata güç kablosu aldım. Taktım 1 Sata portuna taktım güç portunu molex üzerinden taktım ama algılamadı. Anakart Gigabyte g31m.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 4 Eylül 2015 #2 Başka bir bilgisayarda harici olarak çalıştırmayı dene, eğer yine çalışmıyorsa arızalıdır, yenisini alman gerekecek.
Başka bir bilgisayarda harici olarak çalıştırmayı dene, eğer yine çalışmıyorsa arızalıdır, yenisini alman gerekecek.