MrMendar Hectopat Katılım 4 Ekim 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2016 #1 Arkadaşlar sistemi bugün topladım, Windows yükleme rehberindeki her şeyi yaptım ama 1 TB'lık HDD görünmüyor. Onu nasıl etkinleştiririm? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar sistemi bugün topladım, Windows yükleme rehberindeki her şeyi yaptım ama 1 TB'lık HDD görünmüyor. Onu nasıl etkinleştiririm? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DesignByTaz Hectopat Katılım 10 Mart 2016 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Görevlisi 11 Mart 2016 #2 Yardımcı olmak isteyenleri bilgilendirmek için konuyu biraz açabilir misin ? 1 - Sistem bileşenlerin nedir 2 - HDD yi sistem ve yedekleme olarakmı kullanacaksın yoksa ssd + hdd mi kullanacaksın ? 3- Görmemekten kastın nedir ?
Yardımcı olmak isteyenleri bilgilendirmek için konuyu biraz açabilir misin ? 1 - Sistem bileşenlerin nedir 2 - HDD yi sistem ve yedekleme olarakmı kullanacaksın yoksa ssd + hdd mi kullanacaksın ? 3- Görmemekten kastın nedir ?