E ender_ender Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #1 Bugün 2TB HDD modelini öğrenmek için açıkken 5 santim oynattım ve o sırada kayboldu. Kablosu sata kontrol ettim çıkartıp tekrar taktım düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2018
Bugün 2TB HDD modelini öğrenmek için açıkken 5 santim oynattım ve o sırada kayboldu. Kablosu sata kontrol ettim çıkartıp tekrar taktım düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #2 5 santim derken? İleri-geri mi yaptınız? Sabit diskler çalışırken asla oynatılmaması gereken parçalardır.
5 santim derken? İleri-geri mi yaptınız? Sabit diskler çalışırken asla oynatılmaması gereken parçalardır.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #3 Nasıl yani hdd çalışırken açıp kafa kısmını mı oynattınız? Yoksa yerinden mi oynattınız?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #4 Yok canım kapağı açmamıştır. Zaten öyle bir şey varsa konu açması bile saçma olur. Galiba kafa birazcık plakaya sürtmüş olabilir.
Yok canım kapağı açmamıştır. Zaten öyle bir şey varsa konu açması bile saçma olur. Galiba kafa birazcık plakaya sürtmüş olabilir.
E ender_ender Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #5 Çok ufak kendime doğru çektim sadece ileri geri yaparak.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #6 Firehorse MK II dedi: Yok canım kapağı açmamıştır. Zaten öyle bir şey varsa konu açması bile saçma olur. Galiba kafa birazcık plakaya sürtmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıkken 5 cm oynattım dediği için bir şok geçirdim. ender_ender dedi: Çok ufak kendime doğru çektim sadece ileri geri yaparak. Genişletmek için tıkla... Hdd den tık tık diye bir ses geliyor mu?
Firehorse MK II dedi: Yok canım kapağı açmamıştır. Zaten öyle bir şey varsa konu açması bile saçma olur. Galiba kafa birazcık plakaya sürtmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıkken 5 cm oynattım dediği için bir şok geçirdim. ender_ender dedi: Çok ufak kendime doğru çektim sadece ileri geri yaparak. Genişletmek için tıkla... Hdd den tık tık diye bir ses geliyor mu?
E ender_ender Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #7 Sorun düzelmiştir kablo iyi oturmadığından kaynaklıymış.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #8 Kablo iyi oturmadığından demek...