HDD Görünmüyor - F1'e basarak kurulum yapın

obelisk

Kilopat
BIOS'u sıfırlıyorum HDD görünüyor ardından F1'e basarak kurulum yapın diyor, BIOS'tan çıktığım zaman ise PC restart atıyor ve HDD görünmüyor. CD okuyucu da var onu da görmüyor.

376622

Son düzenleyen: Moderatör:
F1'e basarak kurulum yapın demiyor. Press F10 to Run SETUP diyor. SETUP dediği de kurulum değil, BIOS oluyor.

BIOS'tan çıkmadan önce Save & Exit yapacaksınız. Sabit diskiniz de gözümün önünde: ST500DM002-1BD142. Optik sürücünüz de öyle.

USB hazırlayıp UEFI kurulum yapabilmeniz gerek.

Buyurun bu da BIOS güncellemesi: M31AD BIOS & Firmware | Tower PCs | ASUS Türkiye

F1'e basarak kurulum yapın demiyor. Press F10 to Run SETUP diyor. SETUP dediği de kurulum değil, BIOS oluyor.

BIOS'tan çıkmadan önce Save & Exit yapacaksınız. Sabit diskiniz de gözümün önünde: ST500DM002-1BD142. Optik sürücünüz de öyle.

USB hazırlayıp UEFI kurulum yapabilmeniz gerek.

Buyurun bu da BIOS güncellemesi: M31AD BIOS & Firmware | Tower PCs | ASUS Türkiye
Dediğinizi yaptım fakat sorun devam ediyor.

BIOS'tan çıkınca HDD nerede gözükmüyor mesela? Kurulum ekranında mı?
Hiçbir şekilde gözükmüyor. Kurulum ekranı dahil. Ama BIOS'u sıfırladıktan sonra yani HDD göründüğü zaman BIOS'ta BIOS'u güncellemek için kullanılan programda HDD'nin içindekileri görebiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı