mehmetaydin Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #1 Yeni sistem topladım. 120GB ssd ve 2tb hdd var. windows yüklerken ikisinide seçip yeni dedim, bölüm oluştu; ssd ye windowsu kurdum ama bilgisayarda şuan hdd görünmüyor. Neden olabilir?
Yeni sistem topladım. 120GB ssd ve 2tb hdd var. windows yüklerken ikisinide seçip yeni dedim, bölüm oluştu; ssd ye windowsu kurdum ama bilgisayarda şuan hdd görünmüyor. Neden olabilir?
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #2 Disk yönetiminde harddisklerin çıkıyorsa sürücü harfi atanmamıştır. 1. Bilgisayarım sağ tık sonra "yönet" deyin. (Ya da denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi) 2. Depolama altında disk yönetimi var. Ona tıklayın. Sağ tarafta disklerin listesi gelecektir. Eğer sürücü harfleri(C, D vs.) yazmıyor ise sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. İstediğiniz harfleri verin.
Disk yönetiminde harddisklerin çıkıyorsa sürücü harfi atanmamıştır. 1. Bilgisayarım sağ tık sonra "yönet" deyin. (Ya da denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi) 2. Depolama altında disk yönetimi var. Ona tıklayın. Sağ tarafta disklerin listesi gelecektir. Eğer sürücü harfleri(C, D vs.) yazmıyor ise sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. İstediğiniz harfleri verin.
mehmetaydin Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #3 Çok teşekkürler.