AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar bugün yeni bilgisayar aldım lakin şuan HDD gözükmüyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2017
Wiinchester Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 400 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #2 Hdd gözükmüyorsa haliyle windows'a girmiyordur. Hdd'ler çok hassasdır. Darbe geldiyse çalışmaz ben laptop hdd vurmuştum,bende gözükmüyordu. Aldığım yere götür sen bozmadıysan değiştirirler. Artı 0 Eksi
Hdd gözükmüyorsa haliyle windows'a girmiyordur. Hdd'ler çok hassasdır. Darbe geldiyse çalışmaz ben laptop hdd vurmuştum,bende gözükmüyordu. Aldığım yere götür sen bozmadıysan değiştirirler.
KS KS AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #3 Windowsum ssd ye kurulu normalde windows kurarken gözüküyordu sonra gözükmemeye başladı. Artı 0 Eksi
HappyFlamesNvdia Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #4 internette bunla ilgili video var ben de pc topladığımda başıma gelmişti onu aktif etmeniz gerekiyor benim ki öyleydi en azından Artı 0 Eksi
internette bunla ilgili video var ben de pc topladığımda başıma gelmişti onu aktif etmeniz gerekiyor benim ki öyleydi en azından
KS KS AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #5 İnternetten araştırdım bulamadım siz yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
HappyFlamesNvdia Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #6 Silinen üye dedi: İnternetten araştırdım bulamadım siz yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... W10 daysan windows simgesine sağ tıkla disk yönetimine gir ss at Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İnternetten araştırdım bulamadım siz yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... W10 daysan windows simgesine sağ tıkla disk yönetimine gir ss at