Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Bugün birden hard disk gitti. Sonra baktığımda ne çalışıyor ne de gözüküyordu. Yani birden oldu hemen anlamadım ne olduğunu.
Bugün birden hard disk gitti. Sonra baktığımda ne çalışıyor ne de gözüküyordu. Yani birden oldu hemen anlamadım ne olduğunu.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 70 Yer İzmir 3 Ağustos 2023 #2 Masaüstü sistem ise data ve güç kablolarını değiştirerek deneyin. Laptop ise farklı bir pc de deneyin.
Masaüstü sistem ise data ve güç kablolarını değiştirerek deneyin. Laptop ise farklı bir pc de deneyin.
bilişimbenimişim Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Abi bu belki çözüm olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bilişimbenimişim dedi: Abi bu belki çözüm olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu 11:00'a sarıp öyle izlemen gerekiyor. Gerçi linki videoyu sarıp zaman URL'sine göre ayarlayıp attım.
Abi bu belki çözüm olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bilişimbenimişim dedi: Abi bu belki çözüm olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu 11:00'a sarıp öyle izlemen gerekiyor. Gerçi linki videoyu sarıp zaman URL'sine göre ayarlayıp attım.
Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 magicspears dedi: Masaüstü sistem ise data ve güç kablolarını değiştirerek deneyin. Laptop ise farklı bir pc de deneyin. Genişletmek için tıkla... Arızayı tespit ettim motor dönmüyor. bilişimbenimişim dedi: Abi bu belki çözüm olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu 11:00'a sarıp öyle izlemen gerekiyor. Gerçi linki videoyu sarıp zaman URL'sine göre ayarlayıp attım. Genişletmek için tıkla... Motor dönmüyor hocam.
magicspears dedi: Masaüstü sistem ise data ve güç kablolarını değiştirerek deneyin. Laptop ise farklı bir pc de deneyin. Genişletmek için tıkla... Arızayı tespit ettim motor dönmüyor. bilişimbenimişim dedi: Abi bu belki çözüm olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu 11:00'a sarıp öyle izlemen gerekiyor. Gerçi linki videoyu sarıp zaman URL'sine göre ayarlayıp attım. Genişletmek için tıkla... Motor dönmüyor hocam.