4Glory Decapat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
ali4806 Yoctopat Katılım 24 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2025 #12 ruvq dedi: Merhaba, aygıt yöneticisinde HDD gözüküyor ama disk yönetimine girdiğimde HDD gözükmüyor ve kullanamıyorum kafam bayağı karıştı. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2190796 Eki Görüntüle 2190795 Genişletmek için tıkla... dostum sayfayı aşağı kaydır. yanda çubuk varya orada aşağıda bir sürücü daha gözükecek. oradan siyah görünümde olacak muhtemelen onu yeni birim oluştur diyerek sayfalarda ilerle gözükür hale gelecek. Dosya Ekleri 1715250709604.png 34,2 KB · Görüntüleme: 3
ruvq dedi: Merhaba, aygıt yöneticisinde HDD gözüküyor ama disk yönetimine girdiğimde HDD gözükmüyor ve kullanamıyorum kafam bayağı karıştı. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2190796 Eki Görüntüle 2190795 Genişletmek için tıkla... dostum sayfayı aşağı kaydır. yanda çubuk varya orada aşağıda bir sürücü daha gözükecek. oradan siyah görünümde olacak muhtemelen onu yeni birim oluştur diyerek sayfalarda ilerle gözükür hale gelecek.