HDD gözükmüyor

Fearlinn

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG HD502IJ
Anakart
msi a320m a pro
Hiçbir yerde gözükmüyor HDD kafayı yiyeceğim. Gözükmediğini de şöyle alttaki SS'ler ile göstereyim.

1718688232245.png

1718688240919.png

1718688246634.png

Büyük ihtimalle bozuldu ama bir şansımı deneyeyim dedim. Başta dönüyor ses geliyor sonra duruyor.

Doğru bağladığınızdan emin misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru bağladığınızdan emin misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hata yapma şansım yok. 1 SSD 3 HDD kullanıyorum bu çalışmıyor diye kafayı yeyip çıkarmıştım. Yavaşlatıyor PC'yi açılışta. Sonra bugün kafama takıldı tekrar bir deneyeyim dedim. 120 GB lığı çıkarıp yerine bu çalışmayan 500 lüğü takacaktım tekrar amaa olmadı.

O zaman diğer HDD'ler çalışmazdı.

Tek SATA ve enerji kablosuyla birden fazla HDD mi çalıştırıyorsun 😯 Dediğim gibi HDD bir süre sonra çalışmayı durduruyorsa anakart girişinde, HDD girişinde vs. çok olasılık var. Aynı girişe aynı kabloyla farklı HDD takarak dene. Görüyorsa HDD nanay olmuş.

Tek SATA ve enerji kablosuyla birden fazla HDD mi çalıştırıyorsun 😯 Dediğim gibi HDD bir süre sonra çalışmayı durduruyorsa anakart girişinde, HDD girişinde vs. çok olasılık var. Aynı girişe aynı kabloyla farklı HDD takarak dene. Görüyorsa HDD nanay olmuş.
Hayır çalışmayan HDD'yi denemek için diğer ikisini çıkardım 😂

Bozulduğundan zaten emindim şimdi iyce emin olmuş oldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı