Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 Elimde olan 2.5 Toshiba HDD'ye üstünde TKG yazan güç kablosu yerleşmiyor. Yönünün doğru olduğuna eminim. Dosya Ekleri 16253402651488820933039835862768.jpg 151,6 KB · Görüntüleme: 114 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Elimde olan 2.5 Toshiba HDD'ye üstünde TKG yazan güç kablosu yerleşmiyor. Yönünün doğru olduğuna eminim.
KS KS Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #11 Tekin Alakuş dedi: O Molex kablosu, bir yere takmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim sağ ol. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: O Molex kablosu, bir yere takmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim sağ ol.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 3 Temmuz 2021 #12 Efcn dedi: Kabloları diğer ucu SSD'ye bağlı ve 4 delikli bir kablo daha var onları bir yere takmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Biri besleme biri veri kablosu onların ikisinide takın. Artı 0 Eksi
Efcn dedi: Kabloları diğer ucu SSD'ye bağlı ve 4 delikli bir kablo daha var onları bir yere takmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Biri besleme biri veri kablosu onların ikisinide takın.
KS KS Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #13 Tekin Alakuş dedi: O Molex kablosu, bir yere takmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Diğer ucu SSD'ye bağlı yine de bir sorunu yok değil mi? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: O Molex kablosu, bir yere takmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Diğer ucu SSD'ye bağlı yine de bir sorunu yok değil mi?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Temmuz 2021 #14 Efcn dedi: Diğer ucu SSD'ye bağlı yine de bir sorunu yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok, bende de bu şekilde. Artı 0 Eksi
Efcn dedi: Diğer ucu SSD'ye bağlı yine de bir sorunu yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok, bende de bu şekilde.
KS KS Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #15 Tekin Alakuş dedi: Bir sorun yok, bende de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu HDD'nin içinde Windows 7 kurulu onu da belirteyim işimizi garantiye alalım anakartada bağlayıp çalıştıracağım şimdi. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Bir sorun yok, bende de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu HDD'nin içinde Windows 7 kurulu onu da belirteyim işimizi garantiye alalım anakartada bağlayıp çalıştıracağım şimdi.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Temmuz 2021 #16 Efcn dedi: Bu HDD'nin içinde Windows 7 kurulu onu da belirteyim işimizi garantiye alalım anakarta da bağlayıp çalıştıracağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Daha sonra HDD içindeki Windows 7'yi silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Efcn dedi: Bu HDD'nin içinde Windows 7 kurulu onu da belirteyim işimizi garantiye alalım anakarta da bağlayıp çalıştıracağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Daha sonra HDD içindeki Windows 7'yi silebilirsiniz.
KS KS Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #17 Tekin Alakuş dedi: Daha sonra HDD içindeki Windows 7'yi silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım her şeyi yapıp bilgi veririm yeniden teşekkürler. Durum bu şekilde SATA6G4 yazan porta taktım anakart tarafını. Tekin Alakuş dedi: Daha sonra HDD içindeki Windows 7'yi silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etiketlemeyi unutmuşum bakabilir misin? Dosya Ekleri 16253426050297138332486771291400.jpg 129,7 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleme: 3 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Daha sonra HDD içindeki Windows 7'yi silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım her şeyi yapıp bilgi veririm yeniden teşekkürler. Durum bu şekilde SATA6G4 yazan porta taktım anakart tarafını. Tekin Alakuş dedi: Daha sonra HDD içindeki Windows 7'yi silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etiketlemeyi unutmuşum bakabilir misin?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Temmuz 2021 #18 Efcn dedi: Evet öyle yapacağım her şeyi yapıp bilgi veririm yeniden teşekkürler. Durum bu şekilde SATA6G4 yazan porta taktım anakart tarafını. Etiketlemeyi unutmuşum bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Takabilirsiniz, olmuş. Artı 0 Eksi
Efcn dedi: Evet öyle yapacağım her şeyi yapıp bilgi veririm yeniden teşekkürler. Durum bu şekilde SATA6G4 yazan porta taktım anakart tarafını. Etiketlemeyi unutmuşum bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Takabilirsiniz, olmuş.
KS KS Efcn Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #19 Tekin Alakuş dedi: Takabilirsiniz, olmuş. Genişletmek için tıkla... Taktım gayet normal bir şekilde çalışıyor bu diski nasıl temizleyeceğim? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Takabilirsiniz, olmuş. Genişletmek için tıkla... Taktım gayet normal bir şekilde çalışıyor bu diski nasıl temizleyeceğim?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Temmuz 2021 #20 Efcn dedi: Taktım gayet normal bir şekilde çalışıyor bu diski nasıl temizleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Biçimlendirin. Artı 0 Eksi
Efcn dedi: Taktım gayet normal bir şekilde çalışıyor bu diski nasıl temizleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Biçimlendirin.