RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 19 Mayıs 2021 #1 2 yıllık HDD. PC'yi 10 saniyede açıyor.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Mayıs 2021 #2 Güzel değerler bir HDD'ye göre modeli nedir ?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Mayıs 2021 #3 RainbowwOnSky dedi: Eki Görüntüle 1030571 2 yıllık HDD. PC'yi 10 saniyede açıyor. Genişletmek için tıkla... Arkada olan tüm programları kapatarak testi yapın. Değerler bir HDD için fazla gibi.
RainbowwOnSky dedi: Eki Görüntüle 1030571 2 yıllık HDD. PC'yi 10 saniyede açıyor. Genişletmek için tıkla... Arkada olan tüm programları kapatarak testi yapın. Değerler bir HDD için fazla gibi.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 19 Mayıs 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: Eki Görüntüle 1030571 2 yıllık HDD. PC'yi 10 saniyede açıyor. Genişletmek için tıkla... Benim HDD 45 saniyede açıyor PC'yi yeni olmasına rağmen. SSD takmadığınıza emin misiniz
RainbowwOnSky dedi: Eki Görüntüle 1030571 2 yıllık HDD. PC'yi 10 saniyede açıyor. Genişletmek için tıkla... Benim HDD 45 saniyede açıyor PC'yi yeni olmasına rağmen. SSD takmadığınıza emin misiniz
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Mayıs 2021 #5 gurkanzip dedi: Benim HDD 45 saniyede açıyor PC'yi yeni olmasına rağmen. SSD takmadığınıza emin misiniz Genişletmek için tıkla... 203 okuyan HDD'yi ilk kez gördüm arkadaş galiba hibrit kullanıyor SSD/HDD oluyor NAS tarzı.
gurkanzip dedi: Benim HDD 45 saniyede açıyor PC'yi yeni olmasına rağmen. SSD takmadığınıza emin misiniz Genişletmek için tıkla... 203 okuyan HDD'yi ilk kez gördüm arkadaş galiba hibrit kullanıyor SSD/HDD oluyor NAS tarzı.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 19 Mayıs 2021 #6 Ashes dedi: Güzel değerler bir HDD'ye göre modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Modelini tam olarak bilmiyorum laptop ile geldi kendisi. gurkanzip dedi: Benim HDD 45 saniyede açıyor PC'yi yeni olmasına rağmen. SSD takmadığınıza emin misiniz Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kendisi 1 TB HDD'ye sahip. Şükrü Ali Ögel dedi: 203 okuyan HDD'yi ilk kez gördüm arkadaş galiba hibrit kullanıyor SSD/HDD oluyor NAS tarzı. Genişletmek için tıkla... Hocam intel optane memory var içinde söylememişim bende söyledim sanıyorum.
Ashes dedi: Güzel değerler bir HDD'ye göre modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Modelini tam olarak bilmiyorum laptop ile geldi kendisi. gurkanzip dedi: Benim HDD 45 saniyede açıyor PC'yi yeni olmasına rağmen. SSD takmadığınıza emin misiniz Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kendisi 1 TB HDD'ye sahip. Şükrü Ali Ögel dedi: 203 okuyan HDD'yi ilk kez gördüm arkadaş galiba hibrit kullanıyor SSD/HDD oluyor NAS tarzı. Genişletmek için tıkla... Hocam intel optane memory var içinde söylememişim bende söyledim sanıyorum.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Mayıs 2021 #7 RainbowwOnSky dedi: Modelini tam olarak bilmiyorum laptop ile geldi kendisi. Hayır hocam kendisi 1 TB HDD'ye sahip. Hocam intel optane memory var içinde söylememişim bende söyledim sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Cyrstaldiskinfo Modelini öğren. Ayrıca, testi doğru cihaz ile yaptığına emin ol.
RainbowwOnSky dedi: Modelini tam olarak bilmiyorum laptop ile geldi kendisi. Hayır hocam kendisi 1 TB HDD'ye sahip. Hocam intel optane memory var içinde söylememişim bende söyledim sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Cyrstaldiskinfo Modelini öğren. Ayrıca, testi doğru cihaz ile yaptığına emin ol.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 19 Mayıs 2021 #8 Şükrü Ali Ögel dedi: Cyrstaldiskinfo Modelini öğren. Ayrıca, testi doğru cihaz ile yaptığına emin ol. Genişletmek için tıkla... Sanırım modeli bu.
Şükrü Ali Ögel dedi: Cyrstaldiskinfo Modelini öğren. Ayrıca, testi doğru cihaz ile yaptığına emin ol. Genişletmek için tıkla... Sanırım modeli bu.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Mayıs 2021 #9 RainbowwOnSky dedi: Eki Görüntüle 1030588 Sanırım modeli bu. Genişletmek için tıkla... Vay be! Ne HDD. Bayağı hızlı hocam ben anormallik görmedim keyfini çıkar.
RainbowwOnSky dedi: Eki Görüntüle 1030588 Sanırım modeli bu. Genişletmek için tıkla... Vay be! Ne HDD. Bayağı hızlı hocam ben anormallik görmedim keyfini çıkar.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 19 Mayıs 2021 #10 Şükrü Ali Ögel dedi: Vay be! Ne HDD. Bayağı hızlı hocam ben anormallik görmedim keyfini çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama bir HDD'nin hızı ne kadar olur?
Şükrü Ali Ögel dedi: Vay be! Ne HDD. Bayağı hızlı hocam ben anormallik görmedim keyfini çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama bir HDD'nin hızı ne kadar olur?