F furkan5574 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Merhaba, HDD hızım anlık olarak 1-2 saniyeliğine 0'a düşüyor. Hard diskim Toshiba p 300 2 TB.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 28 Ağustos 2024 #2 furkan5574 dedi: Merhaba, HDD hızım anlık olarak 1-2 saniyeliğine 0'a düşüyor. Hard diskim Toshiba p 300 2 TB. Genişletmek için tıkla... Ne işlem yaptığında 0'a düşüyor?
furkan5574 dedi: Merhaba, HDD hızım anlık olarak 1-2 saniyeliğine 0'a düşüyor. Hard diskim Toshiba p 300 2 TB. Genişletmek için tıkla... Ne işlem yaptığında 0'a düşüyor?
F furkan5574 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 ReloadingData dedi: Ne işlem yaptığında 0'a düşüyor? Genişletmek için tıkla... Epic Games'te oyun indirdiğimde.
ReloadingData dedi: Ne işlem yaptığında 0'a düşüyor? Genişletmek için tıkla... Epic Games'te oyun indirdiğimde.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 28 Ağustos 2024 #4 furkan5574 dedi: Epic Games'te oyun indirdiğimde. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak düşüyorsa sorun olacağını sanmam. O esnada dosyaları atmıyordur bekliyordur. Sonra atıyordur.
furkan5574 dedi: Epic Games'te oyun indirdiğimde. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak düşüyorsa sorun olacağını sanmam. O esnada dosyaları atmıyordur bekliyordur. Sonra atıyordur.
F furkan5574 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 ReloadingData dedi: Anlık olarak düşüyorsa sorun olacağını sanmam. O esnada dosyaları atmıyordur bekliyordur. Sonra atıyordur. Genişletmek için tıkla... Bir programla baktım hız düşüyor ama asla 0'a düşmüyor Epic Games'te sıkıntı olabilir mi?
ReloadingData dedi: Anlık olarak düşüyorsa sorun olacağını sanmam. O esnada dosyaları atmıyordur bekliyordur. Sonra atıyordur. Genişletmek için tıkla... Bir programla baktım hız düşüyor ama asla 0'a düşmüyor Epic Games'te sıkıntı olabilir mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 28 Ağustos 2024 #6 furkan5574 dedi: Bir programla baktım hız düşüyor ama asla 0'a düşmüyor Epic Games'te sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Uygulama kaynaklı sorunda olabilir.
furkan5574 dedi: Bir programla baktım hız düşüyor ama asla 0'a düşmüyor Epic Games'te sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Uygulama kaynaklı sorunda olabilir.
Kaizxn Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 Bilgisayarına dosya kurulurken disk HDD veya SSD de %100 olur bu da %0 olmasıyla aynıdır bu normal bir şey korkmaya gerek yok oyun indirmesi bittikten sonra tekrar baktınız mı? furkan5574 dedi: Bir programla baktım hız düşüyor ama asla 0'a düşmüyor Epic Games'te sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çünkü o senin internet hızını yiyor oyunla alakası olmadığı için test boş olabilir Steam-Epic Games vb. Şeylerde normal bu.
Bilgisayarına dosya kurulurken disk HDD veya SSD de %100 olur bu da %0 olmasıyla aynıdır bu normal bir şey korkmaya gerek yok oyun indirmesi bittikten sonra tekrar baktınız mı? furkan5574 dedi: Bir programla baktım hız düşüyor ama asla 0'a düşmüyor Epic Games'te sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çünkü o senin internet hızını yiyor oyunla alakası olmadığı için test boş olabilir Steam-Epic Games vb. Şeylerde normal bu.