Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Bende sadece GTA 5'te oluyor. Başka hiçbir oyunda başıma gelmiyor. Sanırım Open World oyunları kaldıramıyor HDD. Anlık çıkan nesnelerin kaplamalarını geç çizdiği için oluyor sanırım. Çünkü Watch Dogs 2'de de takılma oluyor. 3 HDD denedim 3'ünde de GTA 5 ve Watch Dogs 2 takılıyordu. Başka hiçbir oyunda sorun yaşamadım.
Bende sadece GTA 5'te oluyor. Başka hiçbir oyunda başıma gelmiyor. Sanırım Open World oyunları kaldıramıyor HDD. Anlık çıkan nesnelerin kaplamalarını geç çizdiği için oluyor sanırım. Çünkü Watch Dogs 2'de de takılma oluyor. 3 HDD denedim 3'ünde de GTA 5 ve Watch Dogs 2 takılıyordu. Başka hiçbir oyunda sorun yaşamadım.
Watch Dogs 2'yi 1 TB WD HDD'den SSD'ye geçirdim ve takılma sorunu tamamen kalktı. Open World oyunları kaldıramıyor diye düşünüyorum ama belki başka bir açıklaması vardır.