RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #1 VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-INTEL I3-MSI GTX1650 GAM.X-MSI H310M-250GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu bilgisayara sahibim. EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu kasa var 1TB HDD almak istiyorum. Fakat kasamda raf yerini göremedim, yardımcı olabilir misiniz? Kamera odaklanmadığı için fener açıp öyle çektim kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2020
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-INTEL I3-MSI GTX1650 GAM.X-MSI H310M-250GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu bilgisayara sahibim. EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu kasa var 1TB HDD almak istiyorum. Fakat kasamda raf yerini göremedim, yardımcı olabilir misiniz? Kamera odaklanmadığı için fener açıp öyle çektim kusura bakmayın.
KS KS RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #21 220376 dedi: Kasanın arka tarafından geçen kablolar görüyorum diğer tarafta kapak var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Artı 0 Eksi
220376 dedi: Kasanın arka tarafından geçen kablolar görüyorum diğer tarafta kapak var mı? Genişletmek için tıkla... Yok.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 8 Mayıs 2020 #22 220376 dedi: Kasanın arka tarafından geçen kablolar görüyorum diğer tarafta kapak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaki kablo PSU'nun kabloları ait. Artı 0 Eksi
220376 dedi: Kasanın arka tarafından geçen kablolar görüyorum diğer tarafta kapak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaki kablo PSU'nun kabloları ait.
2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #23 RozaNigra dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Nakerosu dedi: Hocam arkadaki kablo PSU'nun kabloları ait. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Diğer arkadaşların dediği gibi vida yardımı ile alttaki boş alana hdd sabitleyip bağlantılarını yapacaksanız. Artı 0 Eksi
RozaNigra dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Nakerosu dedi: Hocam arkadaki kablo PSU'nun kabloları ait. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Diğer arkadaşların dediği gibi vida yardımı ile alttaki boş alana hdd sabitleyip bağlantılarını yapacaksanız.
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 8 Mayıs 2020 #24 Tortue dedi: Görseldeki kasa ile arkadaşın kasası arasında dağlar kadar fark var. Şu Cam'ı çıkarmaya üşeniyor musunuz? Camı çıkartıp bir resim çekin bence. Genişletmek için tıkla... Arkadaş konunun başında bu kasanın linkini koymuş yoksa ben kafamdan bir kasa seçip onun fotoğrafını koymadım. Artı 0 Eksi
Tortue dedi: Görseldeki kasa ile arkadaşın kasası arasında dağlar kadar fark var. Şu Cam'ı çıkarmaya üşeniyor musunuz? Camı çıkartıp bir resim çekin bence. Genişletmek için tıkla... Arkadaş konunun başında bu kasanın linkini koymuş yoksa ben kafamdan bir kasa seçip onun fotoğrafını koymadım.