AxeN01 Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 74 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Taşınabilir HDD'yi yanlışlıkla biçimlendirdiğimden dolayı 200GB dosya gitti. Getirebilecek veri kurtarma programı önerir misiniz?
Taşınabilir HDD'yi yanlışlıkla biçimlendirdiğimden dolayı 200GB dosya gitti. Getirebilecek veri kurtarma programı önerir misiniz?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 11 Nisan 2025 #2 Recuva öneririm, yalnızca biçimlendirilmiş dosyaları değil, silinmiş dosyaları da geri getirebilir. Recuva - Free Download Download Recuva, the award winning data recovery tool www.ccleaner.com
Recuva öneririm, yalnızca biçimlendirilmiş dosyaları değil, silinmiş dosyaları da geri getirebilir. Recuva - Free Download Download Recuva, the award winning data recovery tool www.ccleaner.com
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #3 WinfrGUI What is WinfrGUI? WinfrGUI is a free windows file recovery software that adds a graphical interface to Microsoft’s Windows File Recovery (a command-line tool). www.winfr.org Eskiden olsa R-Studio derdim.
WinfrGUI What is WinfrGUI? WinfrGUI is a free windows file recovery software that adds a graphical interface to Microsoft’s Windows File Recovery (a command-line tool). www.winfr.org Eskiden olsa R-Studio derdim.
zombiestnt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 Arkadaşımın hard diskindeki silinen dosyaları için Recuva, EaseUs, MiniTool denedim, en iyi açık ara MiniTool kurtardı.
Arkadaşımın hard diskindeki silinen dosyaları için Recuva, EaseUs, MiniTool denedim, en iyi açık ara MiniTool kurtardı.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.019 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Nisan 2025 #5 AxeN01 dedi: Taşınabilir HDD'yi yanlışlıkla biçimlendirdiğimden dolayı 200GB dosya gitti. Getirebilecek veri kurtarma programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... File Scavenger.
AxeN01 dedi: Taşınabilir HDD'yi yanlışlıkla biçimlendirdiğimden dolayı 200GB dosya gitti. Getirebilecek veri kurtarma programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... File Scavenger.
AxeN01 Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 74 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #6 cafyon dedi: WinfrGUI What is WinfrGUI? WinfrGUI is a free windows file recovery software that adds a graphical interface to Microsoft’s Windows File Recovery (a command-line tool). www.winfr.org Eskiden olsa R-Studio derdim. Genişletmek için tıkla... R studio denedim fakat dosyayı dışarı aktarmaya beceremedim Winfrgui Windows uygulaması mı zombiestnt dedi: Arkadaşımın hard diskindeki silinen dosyaları için Recuva, EaseUs, MiniTool denedim, en iyi açık ara MiniTool kurtardı. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes farklı bir fikir sunuyor hangisini deneyeceğim şaşırdım RivalsX dedi: Recuva öneririm, yalnızca biçimlendirilmiş dosyaları değil, silinmiş dosyaları da geri getirebilir. Recuva - Free Download Download Recuva, the award winning data recovery tool www.ccleaner.com Genişletmek için tıkla... Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı RivalsX dedi: Recuva öneririm, yalnızca biçimlendirilmiş dosyaları değil, silinmiş dosyaları da geri getirebilir. Recuva - Free Download Download Recuva, the award winning data recovery tool www.ccleaner.com Genişletmek için tıkla... Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı Son düzenleme: 11 Nisan 2025
cafyon dedi: WinfrGUI What is WinfrGUI? WinfrGUI is a free windows file recovery software that adds a graphical interface to Microsoft’s Windows File Recovery (a command-line tool). www.winfr.org Eskiden olsa R-Studio derdim. Genişletmek için tıkla... R studio denedim fakat dosyayı dışarı aktarmaya beceremedim Winfrgui Windows uygulaması mı zombiestnt dedi: Arkadaşımın hard diskindeki silinen dosyaları için Recuva, EaseUs, MiniTool denedim, en iyi açık ara MiniTool kurtardı. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes farklı bir fikir sunuyor hangisini deneyeceğim şaşırdım RivalsX dedi: Recuva öneririm, yalnızca biçimlendirilmiş dosyaları değil, silinmiş dosyaları da geri getirebilir. Recuva - Free Download Download Recuva, the award winning data recovery tool www.ccleaner.com Genişletmek için tıkla... Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı RivalsX dedi: Recuva öneririm, yalnızca biçimlendirilmiş dosyaları değil, silinmiş dosyaları da geri getirebilir. Recuva - Free Download Download Recuva, the award winning data recovery tool www.ccleaner.com Genişletmek için tıkla... Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 11 Nisan 2025 #7 AxeN01 dedi: R studio denedim fakat dosyayı dışarı aktarmaya beceremedim Winfrgui Windows uygulaması mı Hocam herkes farklı bir fikir sunuyor hangisini deneyeceğim şaşırdım Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı Genişletmek için tıkla... Ben lisans anahtarları veya korsan içerik paylaşamam. Ancak başka bir ücretsiz ve sınırsız alternatif veri kurtarma programı PhotoRec var arayüzü biraz karışık ama etkili.
AxeN01 dedi: R studio denedim fakat dosyayı dışarı aktarmaya beceremedim Winfrgui Windows uygulaması mı Hocam herkes farklı bir fikir sunuyor hangisini deneyeceğim şaşırdım Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı Paralı diyor 1gb sonrası lisans kodu varmı Genişletmek için tıkla... Ben lisans anahtarları veya korsan içerik paylaşamam. Ancak başka bir ücretsiz ve sınırsız alternatif veri kurtarma programı PhotoRec var arayüzü biraz karışık ama etkili.