Windows 10 1607 Build 14393.0 öneririm. Yükledikten sonra güncelleştirmeleri kapatacak şekilde kullanman lazım. En optimum o Build'de çalışıyor. Ama daha da performans istiyorsan Windows 8.1 Embedded.
HDD varken heleki o sistemle yeni sürüm Windows kurman, kullanman çok zor ama şöylede yapabilirsin Windows 2019 LTSC kullanabilirsin zaten bu sürümde ıvır zıvır Store dahil hiçbir uygulama yok sadece Defender var NTLite ile bu ISO dosyasını biraz daha düzenlediğin ve gereksiz servisleri kapattığın zaman kullanabilirsin ben şu an 2019 LTSC 1809 kullanıyorum.
HDD varken heleki o sistemle yeni sürüm Windows kurman, kullanman çok zor ama şöylede yapabilirsin Windows 2019 LTSC kullanabilirsin zaten bu sistemde ıvır zıvır Store değil hiçbir uygulama yok sadece Defender var NTLite ile bu ISO dosyasını biraz daha düzenlediğin ve gereksiz servisleri kapattığın zaman kullanabilirsin ben şu an 2019 LTSC 1809 kullanıyorum.
HDD varken heleki o sistemle yeni sürüm Windows kurman, kullanman çok zor ama şöylede yapabilirsin Windows 2019 LTSC kullanabilirsin zaten bu sistemde ıvır zıvır Store değil hiçbir uygulama yok sadece Defender var NTLite ile bu ISO dosyasını biraz daha düzenlediğin ve gereksiz servisleri kapattığın zaman kullanabilirsin ben şu an 2019 LTSC 1809 kullanıyorum.