HDD için Windows 10 sürüm tavsiyesi

Windows 10 1607 Build 14393.0 öneririm. Yükledikten sonra güncelleştirmeleri kapatacak şekilde kullanman lazım. En optimum o Build'de çalışıyor. Ama daha da performans istiyorsan Windows 8.1 Embedded.
Peki Windows Uptade,Defender vs. kapatılmış 2004 nasıl gider?

Peki Windows Update, Defender vs. kapatılmış 2004 nasıl gider?

HDD varken heleki o sistemle yeni sürüm Windows kurman, kullanman çok zor ama şöylede yapabilirsin Windows 2019 LTSC kullanabilirsin zaten bu sürümde ıvır zıvır Store dahil hiçbir uygulama yok sadece Defender var NTLite ile bu ISO dosyasını biraz daha düzenlediğin ve gereksiz servisleri kapattığın zaman kullanabilirsin ben şu an 2019 LTSC 1809 kullanıyorum.

Şu an bana bakılırsa ya 7'de kalacağım (10 LTSB de olabilir) ya da Linux'a geçeceğim.

Hocam yükseltme ile geçeceğim için düzenlenmiş iso dosyası sorun yaratabilir.LTSC sürümünü diyorsan onu yükseltme ile nasıl kurabiliriz?

Şu an bana bakılırsa ya 7'de kalacağım ya da Linux'a geçeceğim.
Sizin yerinizde olsam 1607 build 14393.0 olan sürüme geçerdim kullandım gerçekten stabil ve optimum sürüm
Hocam yükseltme ile geçeceğim için düzenlenmiş ISO dosyası sorun yaratabilir. LTSC sürümünü diyorsan onu yükseltme ile nasıl kurabiliriz?

Yükseltme ile o sürüme geçiş yapabileceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…