drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #31 Windows 8.1 7'den daha stabil. Aslında bütçe varsa SSD al Windows 10 kur geç.
Sezarking Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #32 ressh dedi: Steam'den oynayacaksanız Linux'e geçebilirsiniz, yanlış anlamayın sadece öneri. Genişletmek için tıkla... win bütün sürümlerini en az 5 kere kurdum ama hiç linux kurmadım ,çokta merak etmedim doğrusu drmstafaa dedi: Windows 8.1 7'den daha stabil. Aslında bütçe varsa SSD al Windows 10 kur geç Genişletmek için tıkla... laptop pc
ressh dedi: Steam'den oynayacaksanız Linux'e geçebilirsiniz, yanlış anlamayın sadece öneri. Genişletmek için tıkla... win bütün sürümlerini en az 5 kere kurdum ama hiç linux kurmadım ,çokta merak etmedim doğrusu drmstafaa dedi: Windows 8.1 7'den daha stabil. Aslında bütçe varsa SSD al Windows 10 kur geç Genişletmek için tıkla... laptop pc
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #33 Sezarking dedi: Laptop PC. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sezarking dedi: Laptop PC. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sezarking Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #34 Baş-ül Adam dedi: Gereksiz hizmetleri çıkarılmış ve HDD'lerle optimize çalışan Microsoft tarafından sunulmuş bir Windows 10 türevi. Genişletmek için tıkla... hocam ltsc kurdum kullanıyorum şuan aşırı farketti açılması 2x daha hızlı şuan teşekkürler
Baş-ül Adam dedi: Gereksiz hizmetleri çıkarılmış ve HDD'lerle optimize çalışan Microsoft tarafından sunulmuş bir Windows 10 türevi. Genişletmek için tıkla... hocam ltsc kurdum kullanıyorum şuan aşırı farketti açılması 2x daha hızlı şuan teşekkürler
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #35 Sezarking dedi: hocam ltsc kurdum kullanıyorum şuan aşırı farketti açılması 2x daha hızlı şuan teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek.
Sezarking dedi: hocam ltsc kurdum kullanıyorum şuan aşırı farketti açılması 2x daha hızlı şuan teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek.
swa Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 250 4 Nisan 2021 #36 Sezarking dedi: Aslında Windows 10'da donma falan olmuyor boşta 2.5GB RAM yiyor onda da sorun yok sevmediğim şey fandan daha çok ses geliyor W7ye göre. Eki Görüntüle 956913 HD Tune de healtha girdim C4 ve 05 idlilerde sarı ışık var. Genişletmek için tıkla... İşlemcim i3 2120™
Sezarking dedi: Aslında Windows 10'da donma falan olmuyor boşta 2.5GB RAM yiyor onda da sorun yok sevmediğim şey fandan daha çok ses geliyor W7ye göre. Eki Görüntüle 956913 HD Tune de healtha girdim C4 ve 05 idlilerde sarı ışık var. Genişletmek için tıkla... İşlemcim i3 2120™
Sezarking Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #37 Baş-ül Adam dedi: Ne demek. Genişletmek için tıkla... ben şimdi ltsc deyimde 90 günden sonra ne yapmam lazım lisans süresi 90mış
Baş-ül Adam dedi: Ne demek. Genişletmek için tıkla... ben şimdi ltsc deyimde 90 günden sonra ne yapmam lazım lisans süresi 90mış
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 4 Nisan 2021 #38 Sezarking dedi: Ben şimdi LTSC deyimde 90 günden sonra ne yapmam lazım lisans süresi 90mış Genişletmek için tıkla... Ehehe korsan dersem linç yer miyim?
Sezarking dedi: Ben şimdi LTSC deyimde 90 günden sonra ne yapmam lazım lisans süresi 90mış Genişletmek için tıkla... Ehehe korsan dersem linç yer miyim?
Sezarking Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #39 ressh dedi: Ehehe korsan dersem linç yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ltsc için hiçbir türlü olmuyor herhalde ya
ressh dedi: Ehehe korsan dersem linç yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ltsc için hiçbir türlü olmuyor herhalde ya