HDD içindeki bilgiler gitmeden nasıl Windows silinir?

Çağrıx13

Centipat
Yeni bir sistem aldım henüz kargoda SSD'ye Windows kuracağım elimde 1 TB içinde Windows kurulu HDD var yeni sistemime bunu takmak istiyorum HDD içindeki bilgiler gitmeden yapabilir miyim gitmek zorunda ise nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adım adım anlatayım. İlk olarak SSD'yi bağlave windows'u kur. Sonra korumak istediğin dosyaları SSD'ye aktar. Bundan sonra da eski HDD'yi sıfırlayabilirsin.
Tam anlamadığım bir nokta var eski bilgisayardaki HDD'yi mi yeni bilgisayarına aktaracaksın yoksa mevcut sisteme SSD mi ekleyeceksin?

Eski bilgisayarımda ki HDD'yi yeniye takmak istiyorum bilgiler önemli değil HDD sıfırlayabilirim fakat içinde Win7 yüklü ve bugün kurdum yeni sistemi SSD'ye Win10 yükledim her şey okey ama HDD'yi görmüyor PC HDD'nin bozuk olmadığına eminim ne yapabilirim?

Kabloları kontrol edin belki tam oturmamış bir yer olabilir. Daha da olmazsa başka bir sata portuyla veya sata kablosuyla deneyin. Takılınca BIOS'ta görünüyor mu emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…