T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Mart 2021 #1 İçinde nelerin olduğunu ve ne kadar yer kapladığını nasıl görebilirim? Bunun için bir yazılım var mı?
İçinde nelerin olduğunu ve ne kadar yer kapladığını nasıl görebilirim? Bunun için bir yazılım var mı?
seth2012 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 286 Çözümler 1 4 Mart 2021 #2 Space Sniffer adlı uygulamayı deneyebilirsin benim işimi ziyadesiyle görüyor. SpaceSniffer, find lost disk space the easy way. www.uderzo.it Artı 0 Eksi
Space Sniffer adlı uygulamayı deneyebilirsin benim işimi ziyadesiyle görüyor. SpaceSniffer, find lost disk space the easy way. www.uderzo.it
423050 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: İçinde nelerin olduğunu ve ne kadar yer kapladığını nasıl görebilirim? Bunun için bir yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... Wiztree ve Windirstat Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: İçinde nelerin olduğunu ve ne kadar yer kapladığını nasıl görebilirim? Bunun için bir yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... Wiztree ve Windirstat
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Mart 2021 #4 seth2012 dedi: Space Sniffer adlı uygulamayı deneyebilirsin benim işimi ziyadesiyle görüyor. SpaceSniffer, find lost disk space the easy way. www.uderzo.it Genişletmek için tıkla... O uygulama çok karışık. Sağ ol yine de. 423050 dedi: Wiztree. Genişletmek için tıkla... Wiztree yi indirdim sağ ol. İşime yarıyor. Artı 0 Eksi
seth2012 dedi: Space Sniffer adlı uygulamayı deneyebilirsin benim işimi ziyadesiyle görüyor. SpaceSniffer, find lost disk space the easy way. www.uderzo.it Genişletmek için tıkla... O uygulama çok karışık. Sağ ol yine de. 423050 dedi: Wiztree. Genişletmek için tıkla... Wiztree yi indirdim sağ ol. İşime yarıyor.