ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 HDD içindeki verileri yedeklemem lazım, ekstra bir alanım yok, satacağım için boşaltmam lazım hepsini. Nasıl yapabilirim?
HDD içindeki verileri yedeklemem lazım, ekstra bir alanım yok, satacağım için boşaltmam lazım hepsini. Nasıl yapabilirim?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.190 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 Buluta yükle? Drive 200GB ı aylık 20 liraya veriyordu.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 EdoMinato dedi: Buluta yükle? Drive 200GB'ı 20 liraya veriyordu. Genişletmek için tıkla... Buluta yükleyeyim de biraz hızlı bir yöntem yok mu? 5400 RPM ve yavaş biraz.
EdoMinato dedi: Buluta yükle? Drive 200GB'ı 20 liraya veriyordu. Genişletmek için tıkla... Buluta yükleyeyim de biraz hızlı bir yöntem yok mu? 5400 RPM ve yavaş biraz.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.190 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 HDD taşınabilir ise saniyede 1gbps upload sunan bir internet cafeye gidebilirsin?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 Hocam böyle bir imkanım olsa yapmaz mıyım sence, farklı bir yöntem varsa diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için, iyi Sosyaller.
Hocam böyle bir imkanım olsa yapmaz mıyım sence, farklı bir yöntem varsa diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için, iyi Sosyaller.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.592 Çözümler 47 Yer Bursa 6 Mayıs 2025 #6 ubiiyy dedi: Hocam böyle bir imkanım olsa yapmaz mıyım sence, farklı bir yöntem varsa diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yöntem dusunuyorsun ki ya clouda atacaksin ya USB'ye ya da başka bir diske, verilerin boyutuda önemli ucuza USB bellek alınıp oraya atılması daha mantıklı duruyor.
ubiiyy dedi: Hocam böyle bir imkanım olsa yapmaz mıyım sence, farklı bir yöntem varsa diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yöntem dusunuyorsun ki ya clouda atacaksin ya USB'ye ya da başka bir diske, verilerin boyutuda önemli ucuza USB bellek alınıp oraya atılması daha mantıklı duruyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.466 Makaleler 49 Çözümler 12 6 Mayıs 2025 #7 HDD'nin içinde kaç GB veri var?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #8 The Tribal Chief dedi: HDD'nin içinde kaç GB veri var? Genişletmek için tıkla... 250-300 küsur, hepsini almayacağım vakitten dolayı, önemli olanları alıp Drive'a yedekleyeceğim.
The Tribal Chief dedi: HDD'nin içinde kaç GB veri var? Genişletmek için tıkla... 250-300 küsur, hepsini almayacağım vakitten dolayı, önemli olanları alıp Drive'a yedekleyeceğim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.466 Makaleler 49 Çözümler 12 6 Mayıs 2025 #9 ubiiyy dedi: 250-300 küsur, hepsini almayacağım vakitten dolayı, önemli olanları alıp Drive'a yedekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki neden acil? Google One olduğu sürece hepsini alır ama internet hızına göre değişir.
ubiiyy dedi: 250-300 küsur, hepsini almayacağım vakitten dolayı, önemli olanları alıp Drive'a yedekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki neden acil? Google One olduğu sürece hepsini alır ama internet hızına göre değişir.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #10 The Tribal Chief dedi: Peki neden acil? Google One olduğu sürece hepsini alır ama internet hızına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Satacaktım ama vazgeçti sanırım, 20 Mbps upload var.
The Tribal Chief dedi: Peki neden acil? Google One olduğu sürece hepsini alır ama internet hızına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Satacaktım ama vazgeçti sanırım, 20 Mbps upload var.