Çözüldü HDD iki parçaya ayrılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Ben kendi bilgisayarımın diskini 2 parçaya ayırıp (Windows'taki disk yönetimi ile) dualboot yapacağım. Windows 8.1 indireceğim. Diskin 2. bölümüne inecek ama 1.bölüme bir şey olur mu?(Format açısından çünkü Windows inerken diske format atar. O yüzden 1. bölüme bir şey olur mu? )bir de diski nasıl geri birleştiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir şey olmaz. Kurarken gözükür zaten. Windows inerken diske format atmıyor. Kendim denedim. Eski dosyaları ellemeden attı. Sen yeni bir disk oluşturunca orası bomboş olacağı için sadece bölümü eller. Kısacası bir şey olmaz. Geri birleştirmeyi de aynı şekilde disk yönetiminden yapabilirsin.
Bir şey olmaz. Kurarken gözükür zaten. Windows inerken diske format atmıyor. Kendim denedim. Eski dosyaları ellemeden attı. Sen yeni bir disk oluşturunca orası bomboş olacağı için sadece bölümü eller. Kısacası bir şey olmaz. Geri birleştirmeyi de aynı şekilde disk yönetiminden yapabilirsin.

Çözüm
Teşekkürler

İkiye böldüğünüz an sanki fiziki iki ayrı diskmiş gibi hareket eder hocam. İki kısmı birbirinden bıçak gibi ayırır.
Tamam o zaman

Düzenleme: Birleştirme yapacağın takdirde seçtiğin diskin verileri silinecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…