HDD ile SSD bir arada olur mu?

Karakter12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimde 500GB harddisk var. Bir de SSD almayı düşünüyorum. 2'sini beraber kullanabilir miyim? Kullanırsamda Win 10 harddiskte yüklü hızı artar mı? Bir de oyunlarda SSD'nin katkısı olur mu?

Evet kullanabilirsin. SSD alırsan sistem hızlanır sadece FPS katkısı olmaz.

Kullanabilirsiniz tabii ki. Yalnız ben işletim sistemini SSD'ye kurmanızı tavsiye ederim.

Oyunlara katkısı da, eğer SSD'ye kurarsanız açılış/yüklenme sürelerini kısaltabilir.

Arkadaşlar sistemimde 500GB harddisk var. Bir de SSD almayı düşünüyorum. 2'sini beraber kullanabilir miyim? Kullanırsamda Win 10 harddiskte yüklü hızı artar mı? Bir de oyunlarda SSD'nin katkısı olur mu?

Windows 10 SSD'ye kurarsan evet çok fark eder. HDD'dan oyunlar içinde bu geçerli, ve SATA bağlantiniz varsa SSD kullanabilirsiniz. Veya M.2 SSD'de alabilirsiniz size kalmış.

İkisi beraber kullanılır tabii ki. Windows'un hızlanması için Windows'u SSD'ye kurman gerek. SSD'yi takınca HDD'deki Windows'u hızlandırmaz. FPS'e katkısı olmaz ancak yükleme ekranları ciddi oranda kısalır.

SSD harddiskten daha hızlı olacağı için, Windows'u SSD'ye kurmak daha mantıklı. Oyunlar olarak fps farkından ziyade açılma hızlarını etkileyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…