Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 7 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, elimde yaklaşık 10 senelik ve 14 bin saat çalışmış bir HDD var. Sağlığını iyileştirme şansım var mı yoksa çok mu geç . Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, elimde yaklaşık 10 senelik ve 14 bin saat çalışmış bir HDD var. Sağlığını iyileştirme şansım var mı yoksa çok mu geç .
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Duvara çerçeveletip asın ölünce.Görevini layığıyla yerine getirmiş.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 7 Aralık 2020 #3 @Assecreed Hocam siz anlarsınız.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 7 Aralık 2020 #4 "Okuma hatası oranı" dışında sağlıklı gözüküyor. Hard Disk Sentinel programı ile de, zayıf sektör sayısına bakar mısınız?
"Okuma hatası oranı" dışında sağlıklı gözüküyor. Hard Disk Sentinel programı ile de, zayıf sektör sayısına bakar mısınız?
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #5 14 bin saat ne la 1 yıldan fazla ediyor. Bence geri dönüşü yok
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 7 Aralık 2020 #6 Ömrünü çoktan doldurmuş bir HDD, ölümünde bari bırakın İyileştirseniz bile bozuk bir HDD'ye bir şey emanet edilmez, çünkü riskli.
Ömrünü çoktan doldurmuş bir HDD, ölümünde bari bırakın İyileştirseniz bile bozuk bir HDD'ye bir şey emanet edilmez, çünkü riskli.
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #7 Bad sectör var sanırım. Düzeltme yapabilirsiniz video ve çözümler mevcut. Aynı zamanda SATA kablosunuda kontrol edin. Eğer elinizde varsa başkada takabilirsiniz. Low level formatta bir çözüm olabilir. Ama ömrünü doldurmuş artık.
Bad sectör var sanırım. Düzeltme yapabilirsiniz video ve çözümler mevcut. Aynı zamanda SATA kablosunuda kontrol edin. Eğer elinizde varsa başkada takabilirsiniz. Low level formatta bir çözüm olabilir. Ama ömrünü doldurmuş artık.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 7 Aralık 2020 #8 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ömrünü çoktan doldurmuş bir HDD, ölümünde bari bırakın İyileştirseniz bile bozuk bir HDD'ye bir şey emanet edilmez, çünkü riskli. Genişletmek için tıkla... Ben bu HDD'de Linux kullanıyorum .
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ömrünü çoktan doldurmuş bir HDD, ölümünde bari bırakın İyileştirseniz bile bozuk bir HDD'ye bir şey emanet edilmez, çünkü riskli. Genişletmek için tıkla... Ben bu HDD'de Linux kullanıyorum .
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #9 Alikaplan801 dedi: zayıf sektör sayısına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Diskte zayıf sektör yok şu anlık. Önceden varmış sonradan düzelmişler. Xevanior dedi: Sağlığını iyileştirme şansım var mı Genişletmek için tıkla... Yok ama okuma hatası artmıyorsa bir sorun olmaz. Diskin içinde veri yoksa biçimlendirip kullanmanızı tavsiye ederim.
Alikaplan801 dedi: zayıf sektör sayısına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Diskte zayıf sektör yok şu anlık. Önceden varmış sonradan düzelmişler. Xevanior dedi: Sağlığını iyileştirme şansım var mı Genişletmek için tıkla... Yok ama okuma hatası artmıyorsa bir sorun olmaz. Diskin içinde veri yoksa biçimlendirip kullanmanızı tavsiye ederim.
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #10 Burada görünce merak ettim baktım. Diskim 2.5 yıllık ve 8321 saat yazıyor