okan durdurur Megapat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar HDD'yi söktüm icindeki kafanin ucundaki okuyuculardan birinin kopmus oldugunu gördüm. Yani kafanin degismesi lazim. Yedek parca olarak bu HDD'ye uygun kafa bulabilir miyim? HDD'ki verilerimi kurtarmak istiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2021-07-22-19-03-45-848_com.sahibinden.jpg 47,5 KB · Görüntüleme: 48 MVIMG_20210722_181746.jpg 61,2 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşlar HDD'yi söktüm icindeki kafanin ucundaki okuyuculardan birinin kopmus oldugunu gördüm. Yani kafanin degismesi lazim. Yedek parca olarak bu HDD'ye uygun kafa bulabilir miyim? HDD'ki verilerimi kurtarmak istiyorum.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 22 Temmuz 2021 #2 Mahalledeki bir teknik servise gidip sorabilirsiniz. Oralarda eskiden kalma çokça HDD oluyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Temmuz 2021 #3 HDD söküldükten sonra bozuluyor bir daha çalışmıyor diye biliyorum. Açmamalıydın çünkü hava aldı artık.
HDD söküldükten sonra bozuluyor bir daha çalışmıyor diye biliyorum. Açmamalıydın çünkü hava aldı artık.
okan durdurur Megapat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #4 FalconPolat dedi: HDD söküldükten sonra bozuluyor bir daha çalışmıyor diye biliyorum. Açmamalıydın çünkü hava aldı artık. Genişletmek için tıkla... Acmasam da bi ise yaramicak en azindan acip skintisini gördüm belki bi kafa bulursam duzelte bilirim
FalconPolat dedi: HDD söküldükten sonra bozuluyor bir daha çalışmıyor diye biliyorum. Açmamalıydın çünkü hava aldı artık. Genişletmek için tıkla... Acmasam da bi ise yaramicak en azindan acip skintisini gördüm belki bi kafa bulursam duzelte bilirim