Merhabalar, @Akif9748'inde demesiyle beraber yeni bir konu açıp, merakımı gidermek istedim. Sizce HDD'min tahminen kaç aylık ömrü kalmıştır? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
HD Tune ile error scan testi yapıyorum bir saat on üç dakikadır daha yarısına gelmedi. Bu arada bilgisayarım üç yıllık bir hard disk için üç yıl çok mu fazla?
HD Tune ile error scan testi yapıyorum bir saat on üç dakikadır daha yarısına gelmedi. Bu arada bilgisayarım üç yıllık bir hard disk için üç yıl çok mu fazla?
Samsung 860 Qvo Mz-76q1t0bw 1 Tb Sata 3 Ssd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung 860 Qvo Mz-76q1t0bw 1 Tb Sata 3 Ssd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
M.2 SSD girişi bulunmakta fakat bildiğim üzere NVMe desteklemiyor. Laptop ASUS X542UR. Bu arada depolamayı kullanmıyorsanız derken ne demek istediniz anlayamadım?