3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 13 Haziran 2021 #11 Assecreed dedi: O zaman diske erişmek isteyince ne hatası veriyor? Ve HDD Sentinel'in sürücüyü kilitleme özelliğini yüzey testinde ayarlar yerinden kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hata vermiyor HDD ses çıkarıp kilitleniyor. Assecreed dedi: Peki yüzey testi tam bittiği zaman temiz mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca şöyle bir not var.
Assecreed dedi: O zaman diske erişmek isteyince ne hatası veriyor? Ve HDD Sentinel'in sürücüyü kilitleme özelliğini yüzey testinde ayarlar yerinden kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hata vermiyor HDD ses çıkarıp kilitleniyor. Assecreed dedi: Peki yüzey testi tam bittiği zaman temiz mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca şöyle bir not var.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #12 Diskin SATA ve güç kablolarını kontrol eder misiniz? Kablolarda bir sorun yoksa diski başka bir SATA portuna da takın.
Diskin SATA ve güç kablolarını kontrol eder misiniz? Kablolarda bir sorun yoksa diski başka bir SATA portuna da takın.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 13 Haziran 2021 #13 Assecreed dedi: Diskin SATA ve güç kablolarını kontrol eder misiniz? Kablolarda bir sorun yoksa diski başka bir SATA portuna da takın. Genişletmek için tıkla... En son anakart değiştirdim ve kabloları da değiştirdim disk toparladı ama yine de sorun devam ediyor.
Assecreed dedi: Diskin SATA ve güç kablolarını kontrol eder misiniz? Kablolarda bir sorun yoksa diski başka bir SATA portuna da takın. Genişletmek için tıkla... En son anakart değiştirdim ve kabloları da değiştirdim disk toparladı ama yine de sorun devam ediyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #14 O zaman disk arızalanıyor olabilir. Birde disk kilitlendiğinde tekrar erişmek için neyapıyorsunuz?