Çözüldü HDD kasada nereye takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RasmusDex

Decapat
Katılım
14 Mart 2023
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat YouTube kanalındaki videoyu izledim fakat benim bilgisayarımda o videodaki gibi spesifik bir yer yok ve bu kasada SATA girişlerini görüyorum ancak tam olarak nereye sabitlemeliyim?

IMG_20250111_165932.jpg
 
Çözüm
Kasanızın cam olmayan yan kapağını açın hocam. Orada PSU'nun yanında bir bölme var oraya takabilirsiniz.

Bu arada kasanın bir tozunu alın gözünüzü seveyim.
Bu sekil eski kasalarda normalde direk PSU yerinin ustundeki metal yere birakilir takilmak yerine.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20250111_171814.jpg
    IMG_20250111_171814.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz hocam PSU bu plakanın altında


Anladım hocam ama nadıl sabitleyeceğim
oradan bahsediyorum evet. ama oraya erişmek için temperli cam tarafını değil zıt tarafındaki cam olmayan bölmeyi çıkarmanız gerekiyor.

Sabitlemek için kasadan vida çıkması gerekiyor. Ama bazı kasalarda sadece bölme olur ve bölmeye yerleştirirsiniz. Eğer sizinki de o şekildeyse sabitlenmiyor hocam.
 
Technopat YouTube kanalındaki videoyu izledim fakat benim bilgisayarımda o videodaki gibi spesifik bir yer yok ve bu kasada SATA girişlerini görüyorum ancak tam olarak nereye sabitlemeliyim?

Eki Görüntüle 2394043

Arka taraftaki kapağı açın PSU tarafında bir yer olacak oraya takabilirsiniz kabloyu da ön tarafa atıp anakarta bağlayın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı