Hocam hiç bilmiyorum modelini ama kasa bu lenstende baktım ancak bulamadım herhangi birşeyHocam kasa modelinizi öğrenebilir miyim?
@RasmusDexKasanızın cam olmayan yan kapağını açın hocam. Orada PSU'nun yanında bir bölme var oraya takabilirsiniz.
Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz hocam PSU bu plakanın altındaBu sekil eski kasalarda normalde direk PSU yerinin ustundeki metal yere birakilir takilmak yerine.
Anladım hocam ama nadıl sabitleyeceğim
oradan bahsediyorum evet. ama oraya erişmek için temperli cam tarafını değil zıt tarafındaki cam olmayan bölmeyi çıkarmanız gerekiyor.Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz hocam PSU bu plakanın altında
Anladım hocam ama nadıl sabitleyeceğim
Oradan bahsediyorum evet. Ama oraya erişmek için temperli cam tarafını değil zıt tarafındaki cam olmayan bölmeyi çıkarmanız gerekiyor.
Technopat YouTube kanalındaki videoyu izledim fakat benim bilgisayarımda o videodaki gibi spesifik bir yer yok ve bu kasada SATA girişlerini görüyorum ancak tam olarak nereye sabitlemeliyim?
Eki Görüntüle 2394043
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.