HDD Kaynaklı Bilgisayar Kasması

34YunusEmre

Decapat
Arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarım çok yavaşladı Windows'u SSD'ye kurmuştum ve bazı oyunları da ona yükledim HDD'ye de oyun yükledim ama sınırı biraz aştım gibi diskin olduğu bölüm kırmızı gözüküyor biliyorum yavaşlıyor ama ben Windows'u SSD'ye kurdum HDD ile yavaşlamanın ne alakası var? Sanki Windows'u HDD'ye kurmuşum gibi yavaş bilgisayar yani HDD ile hiçbir işim yok sadece o dikse kurduğum oyunlara girerken devreye girmesi gerekmez mi? Masaüstünde bile kasıyor çıkarınca HDD'yi sıkıntı yok ama takınca PC aşırı derecede yavaşlıyor oyun bile oynanmıyor her saniye başı kasıyor çok saçma bir şey yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HDTune ile harddiskinizi kontrol edebilirsiniz.Daha sağlıklı bir oyun deneyimi için defender kapatılarak yüksek performansta kullanılabilir.

HD Tune ile harddiskinizi kontrol edebilirsiniz. Daha sağlıklı bir oyun deneyimi için Defender kapatılarak yüksek performansta kullanılabilir.

Arkaplanda çalışan uygulamalara bakın. Kaynağı en fazla ne tüketiyor?

Şu an sadece Discord ve Chroma var diğer programlar çok az tüketiyor.
HD Tune ile harddiskinizi kontrol edebilirsiniz. Daha sağlıklı bir oyun deneyimi için Defender kapatılarak yüksek performansta kullanılabilir.

Defender kapalı bir şekilde test ettim sonuç aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı