Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 25 Ağustos 2016 #1 Dostlar SSD aldıktan sonra harddiski normal depolama olarak kullanıyorum ancak HDD bilgisayarı biraz kullanmayınca uykuya geçiyor. Harddiskten bir şey açınca 3-5 saniyelik bir bekleme oluyor. Çözüm?
Dostlar SSD aldıktan sonra harddiski normal depolama olarak kullanıyorum ancak HDD bilgisayarı biraz kullanmayınca uykuya geçiyor. Harddiskten bir şey açınca 3-5 saniyelik bir bekleme oluyor. Çözüm?
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #2 Bu 3 veya 5 saniyelik bekleme süresi bence normal. Çünkü bu HDD için doğal bir durum.
Z zydropen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #3 Arkada hep çalışacak herhangi bir programı kurarsan, sorun olmaz diye düşünüyorum ama ne kadar verimli olur orası tartışılır.
Arkada hep çalışacak herhangi bir programı kurarsan, sorun olmaz diye düşünüyorum ama ne kadar verimli olur orası tartışılır.