F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Mayıs 2018 #1 Yeni kasaya HDD takmaya çalışıyorum ama bir türlü kızağa girmiyor, tek taraflı takılıyor öyle olunca da yamuk duruyor. SSD bölümüne takmadığıma eminim. Dosya boyutu yüzünden resim atamıyorum.
Yeni kasaya HDD takmaya çalışıyorum ama bir türlü kızağa girmiyor, tek taraflı takılıyor öyle olunca da yamuk duruyor. SSD bölümüne takmadığıma eminim. Dosya boyutu yüzünden resim atamıyorum.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 29 Mayıs 2018 #2 HDD'nin yanındaki küçük deliklere girecek tırnaklar olmakta onların denk geldiğinden emin olun.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Mayıs 2018 #3 inPijamas dedi: HDD'nin yanındaki küçük deliklere girecek tırnaklar olmakta onların denk geldiğinden emin olun. Genişletmek için tıkla... Tek taraflı giriyor sadece karşısındaki tırnaklar girmiyor çünkü sığmıyor.
inPijamas dedi: HDD'nin yanındaki küçük deliklere girecek tırnaklar olmakta onların denk geldiğinden emin olun. Genişletmek için tıkla... Tek taraflı giriyor sadece karşısındaki tırnaklar girmiyor çünkü sığmıyor.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 29 Mayıs 2018 #4 Tek tarafın tırnakları oturduktan sonra ince bir tahta yardımıyla, kızağı biraz kanırttırmak suretiyle sokabilirsiniz.
Tek tarafın tırnakları oturduktan sonra ince bir tahta yardımıyla, kızağı biraz kanırttırmak suretiyle sokabilirsiniz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Mayıs 2018 #5 inPijamas dedi: Tek tarafın tırnakları oturduktan sonra ince bir tahta yardımıyla, kızağı biraz kanırttırmak suretiyle sokabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bastırdım iyice girmeyen tarafı kırdım ama sorun olacağını sanmam giriyor artık. Böyle aptalca bir kızak olamaz.
inPijamas dedi: Tek tarafın tırnakları oturduktan sonra ince bir tahta yardımıyla, kızağı biraz kanırttırmak suretiyle sokabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bastırdım iyice girmeyen tarafı kırdım ama sorun olacağını sanmam giriyor artık. Böyle aptalca bir kızak olamaz.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 29 Mayıs 2018 #6 FalconPolat dedi: Bastırdım iyice girmeyen tarafı kırdım ama sorun olacağını sanmam giriyor artık. Böyle aptalca bir kızak olamaz. Genişletmek için tıkla... Ben tahta kaşıkla kanırttırarak oturttum.
FalconPolat dedi: Bastırdım iyice girmeyen tarafı kırdım ama sorun olacağını sanmam giriyor artık. Böyle aptalca bir kızak olamaz. Genişletmek için tıkla... Ben tahta kaşıkla kanırttırarak oturttum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Mayıs 2018 #7 inPijamas dedi: Ben tahta kaşıkla kanırttırarak oturttum. Genişletmek için tıkla... Öyle yapsam geri nasıl çıkartacağım ? Böyle daha sağlam oldu bence.
inPijamas dedi: Ben tahta kaşıkla kanırttırarak oturttum. Genişletmek için tıkla... Öyle yapsam geri nasıl çıkartacağım ? Böyle daha sağlam oldu bence.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 29 Mayıs 2018 #8 Hocam neler söylüyorsunuz siz? Şu an takılı mı? Taktınız mı yani? @FalconPolat Kanırtmadan. @inPijamas Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2018
Hocam neler söylüyorsunuz siz? Şu an takılı mı? Taktınız mı yani? @FalconPolat Kanırtmadan. @inPijamas
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 29 Mayıs 2018 #9 Silinen üye dedi: Hocam neler söylüyorsunuz siz? Şu an takılı mı? Taktınız mı yani? Kanırtmadan. @inPijamas Genişletmek için tıkla... Valla hocam kanırttırmadan girmedi. Evet, takılı şu an. FalconPolat dedi: Öyle yapsam geri nasıl çıkartacağım ? Böyle daha sağlam oldu bence. Genişletmek için tıkla... Yine ince bir tahta yardımıyla kenarından tırnak atana kadar kanırttırmak suretiyle.
Silinen üye dedi: Hocam neler söylüyorsunuz siz? Şu an takılı mı? Taktınız mı yani? Kanırtmadan. @inPijamas Genişletmek için tıkla... Valla hocam kanırttırmadan girmedi. Evet, takılı şu an. FalconPolat dedi: Öyle yapsam geri nasıl çıkartacağım ? Böyle daha sağlam oldu bence. Genişletmek için tıkla... Yine ince bir tahta yardımıyla kenarından tırnak atana kadar kanırttırmak suretiyle.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Mayıs 2018 #10 inPijamas dedi: Yine ince bir tahta yardımıyla kenarından tırnak atana kadar kanırttırmak suretiyle. Genişletmek için tıkla... İnsan oraya vida koyar da böyle sövdürmez. 5 dakikalık işi 2 saat kara kara düşünüp nasıl yapsam diye geçti meğer kırarak giriyormuş. Silinen üye dedi: Şu an takılı mı? Taktınız mı yani? Genişletmek için tıkla... Girmeyen HDD'nin yanı çıkıntıların üzerindeydi, bende bütün gücümle bastırdım o ayaklar kırılınca çok rahat girdi.
inPijamas dedi: Yine ince bir tahta yardımıyla kenarından tırnak atana kadar kanırttırmak suretiyle. Genişletmek için tıkla... İnsan oraya vida koyar da böyle sövdürmez. 5 dakikalık işi 2 saat kara kara düşünüp nasıl yapsam diye geçti meğer kırarak giriyormuş. Silinen üye dedi: Şu an takılı mı? Taktınız mı yani? Genişletmek için tıkla... Girmeyen HDD'nin yanı çıkıntıların üzerindeydi, bende bütün gücümle bastırdım o ayaklar kırılınca çok rahat girdi.