inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 29 Mayıs 2018 #11 FalconPolat dedi: İnsan oraya vida koyar da böyle sövdürmez. 5 dakikalık işi 2 saat kara kara düşünüp nasıl yapsam diye geçti meğer kırarak giriyormuş. Girmeyen HDD'nin yanı çıkıntıların üzerindeydi, bende bütün gücümle bastırdım o ayaklar kırılınca çok rahat girdi. Genişletmek için tıkla... Böyle daha kolay olmuş tabii.
FalconPolat dedi: İnsan oraya vida koyar da böyle sövdürmez. 5 dakikalık işi 2 saat kara kara düşünüp nasıl yapsam diye geçti meğer kırarak giriyormuş. Girmeyen HDD'nin yanı çıkıntıların üzerindeydi, bende bütün gücümle bastırdım o ayaklar kırılınca çok rahat girdi. Genişletmek için tıkla... Böyle daha kolay olmuş tabii.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 29 Mayıs 2018 #12 Halletmenize sevindim. Biraz hardcore olmuş ama...
E ersanburak Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 14 7 Kasım 2018 #13 Aynı sorun bende de var kasam everest rhino 432 ve kızağa tek tarafı oturuyor tırnakların diğer tarafı kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
Aynı sorun bende de var kasam everest rhino 432 ve kızağa tek tarafı oturuyor tırnakların diğer tarafı kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2018 #14 ersanburak dedi: Aynı sorun bende de var kasam everest rhino 432 ve kızağa tek tarafı oturuyor tırnakların diğer tarafı kalıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kırarak oturttum yani sıkışan tırnaklara HDD ile bastır.
ersanburak dedi: Aynı sorun bende de var kasam everest rhino 432 ve kızağa tek tarafı oturuyor tırnakların diğer tarafı kalıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kırarak oturttum yani sıkışan tırnaklara HDD ile bastır.
E ersanburak Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 14 7 Kasım 2018 #15 FalconPolat dedi: Ben kırarak oturttum yani sıkışan tırnaklara HDD ile bastır. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben de o tırnakları kestim, direk oturdu teşekkürler.
FalconPolat dedi: Ben kırarak oturttum yani sıkışan tırnaklara HDD ile bastır. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben de o tırnakları kestim, direk oturdu teşekkürler.