HDD Kızağı 9 mm mi 12.7 mm mi?

Nb15.6 kasa sürümü bendeki 12.7 ile tam uyumlu oldu dvdrom çok basit sökülüyor vida sını sök veya metreyle ölç çok basit.
NB 15.6 bir model numarası değil ortalığı lütfen karıştırmayın. NB 15.6 ibaresi Casper notebook'ların 15.6 inç cihazlara vermiş olduğu genel bir isimlendirme. NB 15.6 adına 30'dan fazla farklı model var.

Ben senin yazdığından farklı birşeymi yazdım kasa sürümü dedim model demedim yazdığım mesajları iyi oku sök metreyle ölç yazıyor okunmadan yazmayın ben illa onu al demedim

Casper NB'yi Notebook için kullanıyor. En mantıklısı çıkartıp ölçmek. 3 mm için basit şerit metre bile yeterli olur. Hatta standart kareli defter bile.

Çıkacak gibi durmuyor HDD Anakart falan ayrı kapakta ama DVD-ROM kısmını sökmek için tüm kasayı sökmek gerekiyor

Kardeşim bilgisayardan aygıt yöneticisine gir orada DVD ROM olacak ona sağ tıkla en sonda özellikler kısmı açılacak, orada DVD'nin modeli çıkıyor modeli internete yaz sonuna dimensions (boyutları) yaz sana en boy yükseklik hepsini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…