A auroraaaa Centipat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 SSD veya HDD modeli Seagate Barracuda 1 TB Hocam öncelikle selamlar, geçenlerde Seagate 1 TB'lık bir HDD siparişi verdim. Dün elime ulaştı ve bilgisayara takmaya çalışırken HDD kızağının olmadığını fark ettim. Kızak öneriniz varsa linkini verebilir misiniz? İyi günler.
Hocam öncelikle selamlar, geçenlerde Seagate 1 TB'lık bir HDD siparişi verdim. Dün elime ulaştı ve bilgisayara takmaya çalışırken HDD kızağının olmadığını fark ettim. Kızak öneriniz varsa linkini verebilir misiniz? İyi günler.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #2 auroraaaa dedi: Hocam öncelikle selamlar, geçenlerde Seagate 1 TB'lık bir HDD siparişi verdim. Dün elime ulaştı ve bilgisayara takmaya çalışırken HDD kızağının olmadığını fark ettim. Kızak öneriniz varsa linkini verebilir misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD'yi iade edin. Sorunlu. Kızak olarak araştırıyorum şu an.
auroraaaa dedi: Hocam öncelikle selamlar, geçenlerde Seagate 1 TB'lık bir HDD siparişi verdim. Dün elime ulaştı ve bilgisayara takmaya çalışırken HDD kızağının olmadığını fark ettim. Kızak öneriniz varsa linkini verebilir misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD'yi iade edin. Sorunlu. Kızak olarak araştırıyorum şu an.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 13 Şubat 2022 #3 standart oluyor yani metal parçası boyutuna göre
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.645 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #4 Boş bir yer ve yanlarında delikler var ise oraya vidalaycaksın.
A auroraaaa Centipat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 Max Caulfield dedi: Hocam HDD'yi iade edin. Sorunlu. Kızak olarak araştırıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... hard disk takma boşluğu var hatta delikli fakat kızak yok Paul Walker dedi: Boş bir yer ve yanlarında delikler var ise oraya vidalaycaksın. Eki Görüntüle 1304174 Genişletmek için tıkla... çok toz var ve kablo yığınının arkasında biraz zorlanacağım sanırım Paul Walker dedi: Boş bir yer ve yanlarında delikler var ise oraya vidalaycaksın. Eki Görüntüle 1304174 Genişletmek için tıkla... hocam kızaksız bir şekilde takılan hdd videosu bulabilirmisin oradan yardım alayım
Max Caulfield dedi: Hocam HDD'yi iade edin. Sorunlu. Kızak olarak araştırıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... hard disk takma boşluğu var hatta delikli fakat kızak yok Paul Walker dedi: Boş bir yer ve yanlarında delikler var ise oraya vidalaycaksın. Eki Görüntüle 1304174 Genişletmek için tıkla... çok toz var ve kablo yığınının arkasında biraz zorlanacağım sanırım Paul Walker dedi: Boş bir yer ve yanlarında delikler var ise oraya vidalaycaksın. Eki Görüntüle 1304174 Genişletmek için tıkla... hocam kızaksız bir şekilde takılan hdd videosu bulabilirmisin oradan yardım alayım
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #6 auroraaaa dedi: Hard disk takma boşluğu var hatta delikli fakat kızak yok. Çok toz var ve kablo yığınının arkasında biraz zorlanacağım sanırım. Hocam kızaksız bir şekilde takılan HDD videosu bulabilir misin oradan yardım alayım. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 tane vida sıkacaksınız kablo olayında sizi anlayabiliyorum bende çıkartamıyorum o kadar kalın ki kablolar. Son düzenleme: 13 Şubat 2022
auroraaaa dedi: Hard disk takma boşluğu var hatta delikli fakat kızak yok. Çok toz var ve kablo yığınının arkasında biraz zorlanacağım sanırım. Hocam kızaksız bir şekilde takılan HDD videosu bulabilir misin oradan yardım alayım. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 tane vida sıkacaksınız kablo olayında sizi anlayabiliyorum bende çıkartamıyorum o kadar kalın ki kablolar.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #7 Mert Atakann dedi: Kocam 6 tane vida sıkacaksınız kablo olayında sizi anlayabiliyorum bende çıkartamıyorum o kadar kalın ki kablolar. Genişletmek için tıkla... Kocası?
Mert Atakann dedi: Kocam 6 tane vida sıkacaksınız kablo olayında sizi anlayabiliyorum bende çıkartamıyorum o kadar kalın ki kablolar. Genişletmek için tıkla... Kocası?
A auroraaaa Centipat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #8 Mert Atakann dedi: Hocam 6 tane vida sıkacaksınız kablo olayında sizi anlayabiliyorum bende çıkartamıyorum o kadar kalın ki kablolar. Genişletmek için tıkla... o vidalar herhangi bir yerden çıkıyormu?
Mert Atakann dedi: Hocam 6 tane vida sıkacaksınız kablo olayında sizi anlayabiliyorum bende çıkartamıyorum o kadar kalın ki kablolar. Genişletmek için tıkla... o vidalar herhangi bir yerden çıkıyormu?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #9 auroraaaa dedi: O vidalar herhangi bir yerden çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Anakart kutusundan çıkıyor veya hard disk aldığınızda size yolluyorlar.
auroraaaa dedi: O vidalar herhangi bir yerden çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Anakart kutusundan çıkıyor veya hard disk aldığınızda size yolluyorlar.
A auroraaaa Centipat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #10 Mert Atakann dedi: Anakart kutusundan çıkıyor veya hard disk aldığınızda size yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... ana kart kutusuna baktığımda birden fazla vida vardı hangi vida olduğunu bilmiyorum atabilirmisin fotoğrafını?
Mert Atakann dedi: Anakart kutusundan çıkıyor veya hard disk aldığınızda size yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... ana kart kutusuna baktığımda birden fazla vida vardı hangi vida olduğunu bilmiyorum atabilirmisin fotoğrafını?