HDD kızağı olmadan SSD+HDD kullanılabilir mi?

Geforce Mx130

Kilopat
HP-15DA2199NIa laptopuma SSD aldim yakinda gelecek. HDD'yi de kullanmak istiyorum ancak HDD kızağı lazım diyorlar. Kızaksız olmuyor mu?

Kızaksız çift taraflı sağlam bir bant ile yapıştırırsan olur.
(HDD ise bandı sakın ortadan atmayın köşelerden yapıştırın.)

HP-15DA2199NIa laptopuma SSD aldim yakinda gelecek. HDD'yi de kullanmak istiyorum ancak HDD kızağı lazım diyorlar. Kızaksız olmuyor mu?
USB, SATA ile de kullanabilirsiniz, internete satılıyor, tabi USB Portunuz varsa. Fakat CD&DVD yeriniz varsa kızak alın derim arada hız farkı var.

USB, SATA ile de kullanabilirsiniz, internete satılıyor, tabi USB Portunuz varsa. Fakat CD&DVD yeriniz varsa kızak alın derim arada hız farkı var.
Hocam ben SATA SSD satın alacağım, cihazımda yer kaplamasın diye HDD yi USB 3.0 satın aldım ve yoruyor dışarıda vs. Kullanacağım zaman. Masada sabit ise alınabilir diyim. Ve sürekli 1 portunuz işgal altında oluyor.

Evet hocam fakat 2 girişli USB seçenekleri de var, 2 USB portunuz gidiyor ama genede hızlı, ben kızak kullanıyorum gayet iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…