B Berkay.777 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Merhaba, İçinde çok önemli dosyalarımın olduğu klasörüme son günlerde erişemiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum. CMD'den her türlü tarama onarma işlemlerini yaptım ama olumlu sonuç alamadım. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
Merhaba, İçinde çok önemli dosyalarımın olduğu klasörüme son günlerde erişemiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum. CMD'den her türlü tarama onarma işlemlerini yaptım ama olumlu sonuç alamadım. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Mythday Kilopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 727 Çözümler 12 Yer Bursa 5 Temmuz 2024 #2 Disk yönetiminde görünüyor mu disk oraya bi bakabilir misiniz Artı 0 Eksi
KS KS B Berkay.777 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Mythday dedi: Disk yönetiminde görünüyor mu disk oraya bi bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hayır orada da gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Mythday dedi: Disk yönetiminde görünüyor mu disk oraya bi bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hayır orada da gözükmüyor.