HDD Kullanılan Sisteme SSD Ekleme

k3remmm

Decapat
Bilgisayarımda halihazırda HDD var, ayriyeten SSD takmak istiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

Sisteminizi belirtiniz. Laptop ise CD-ROM yuvasındaki aygıtı söküp yerine SSD takabilirsiniz. Masaüstü ise Anakartınızda fazladan SATA girişi vardır HDD sökmek zorunda değilsiniz. 2 adet yuvası var zaten SSD'nin. Görselde elinde tuttuğu kablo SATA kablosu diğeri de Powersupplyden gelen kablo ikisini takıp vidalarla boş slota montajlayıp kullanabilirsiniz. Laptop veya masaüstü farketmez 2 adet portu bulunmaktadır, bilginize.

Sitem masa üstü
HDD yi çıkar ondaki aynı kabloları SSD ye tak.
Hem ssd hem hdd kullanamaz mıyım

Sitem masa üstü

Hem ssd hem hdd kullanamaz mıyım
Kullanabilirsiniz tabi. Bir adet SATA kablosu alın. Bir ucunu SSD ye diğerini anakarttaki sata portuna bağlayın. Güç içinde HDD ye giren kablonun aynısını SSD ye bağlayın.
Herhangi bir tane Technopat sistem toplama videosu izlerseniz daha rahat anlarsınız. Kolay bir işlemdir.

Laptobum 1 TB HDD. Ben HDD'ye ek olarak SSD eklemek istiyorum. Bilgisayara format atmak istemiyorum. İşletim sistemi HDD'de kalsın. SSD taktıktan sonra yükleyeceğim programların HDD'ye değilde SSD'ye yüklenmesi sağlanabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…