HDD kutusuyla oyun oynanır mı?

CircuitPhantom

Centipat
Daha fazla  
Benim laptopumda şu anda 240GB SSD var fakat yer kalmadı. Bilgisayarda eskiden 500GB olan HDD vardı onu bilgisayara USB ile bağlamaya yarayan HDD kutularına koyup oyun yüklesem oynatır mı? Not: HDD 7200 RPM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim laptopumda şu anda 240GB SSD var fakat yer kalmadı. Bilgisayarda eskiden 500GB olan HDD vardı onu bilgisayara USB ile bağlamaya yarayan HDD kutularına koyup oyun yüklesem oynatır mı? Not: HDD 7200 RPM.

Oynatır eğer kutu sağlamsa kopma falan yaşatmıyorsa oyun açılması yavaş olur sadece o kadar.

Oynarsın.

"Yavaş olur" diyen kişiler, ellerindeki sistem hızlarına alıştıkları için bunu diyorlar ancak o hız senin oyun oynama keyfinden bir şey çalmaz, hatta bölüm arasında kafanı dinlendirebilirsin, telefonuna bakabilirsin, gidip kendine bir su koyup gelebilirsin... öyle hızlı yüklenince bir şey değişmiyor hayatta, ölünce tekrar başa dönüyor herkes. Sen ekonomik durumuna göre en uygun seçimini yap yeter. Bir de kutuyu içinde hdd varken ve çalışırken fazla hareket ettirme, masaya vurma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı