Hasan Kar Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Hard Disk'i yeni aldım. Kendim taktım. Doğru takmış mıyım? Dosya Ekleri IMG_20240510_110809.jpg 168,7 KB · Görüntüleme: 63 IMG_20240510_110752.jpg 166,8 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2024
KS KS Hasan Kar Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #11 xHysion dedi: Hocam 2 tane kabloyu takacaksın birisi SATA veri aktarımı, diğeri SATA güç kablosu bu kadar. O hard diski şimdi istediğin yere koy fark etmez ama sana önerim sabit bir yere koy çünkü bazı hard diskler sesli çalışabiliyor Genişletmek için tıkla... Taktım o kabloları kral eyvallah SonicInPC dedi: Hocam kasanın arkasında olması lazım HDD bölmesinin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım valla kral bu taktiğim yerde bı sıkıntı olmayacaksa kalsın orda DigiTaL_MaN dedi: Üstelik sadece hava akışını da engellemez zamanla fanın titreşimleri harddiski boza Genişletmek için tıkla... Hdd yuvası yok herhalde kral başka ne yapmamı önerirsin Artı 0 Eksi
xHysion dedi: Hocam 2 tane kabloyu takacaksın birisi SATA veri aktarımı, diğeri SATA güç kablosu bu kadar. O hard diski şimdi istediğin yere koy fark etmez ama sana önerim sabit bir yere koy çünkü bazı hard diskler sesli çalışabiliyor Genişletmek için tıkla... Taktım o kabloları kral eyvallah SonicInPC dedi: Hocam kasanın arkasında olması lazım HDD bölmesinin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım valla kral bu taktiğim yerde bı sıkıntı olmayacaksa kalsın orda DigiTaL_MaN dedi: Üstelik sadece hava akışını da engellemez zamanla fanın titreşimleri harddiski boza Genişletmek için tıkla... Hdd yuvası yok herhalde kral başka ne yapmamı önerirsin
xHysion Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3470 | R7 240 4 GB | 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2024 #12 Hasan Kar dedi: Taktım o kabloları kral eyvallah Bulamadım vallahi kral bu taktiğim yerde bir sıkıntı olmayacaksa kalsın orada HDD yuvası yok herhalde kral başka ne yapmamı önerirsin Genişletmek için tıkla... Hocam hard diski fanın önünden al başka bir yere koy, fan içeri hava veremez Artı 0 Eksi
Hasan Kar dedi: Taktım o kabloları kral eyvallah Bulamadım vallahi kral bu taktiğim yerde bir sıkıntı olmayacaksa kalsın orada HDD yuvası yok herhalde kral başka ne yapmamı önerirsin Genişletmek için tıkla... Hocam hard diski fanın önünden al başka bir yere koy, fan içeri hava veremez