S sl3g Femtopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 Tk28* dedi: Kızak olması lazım yoksa harici 3.5'luk kızak alabilirsiniz kasa içinde vida veya aparat geliyor mu? Genişletmek için tıkla... peki herhangi bir kasaya kızak takabilirmiyiz
Tk28* dedi: Kızak olması lazım yoksa harici 3.5'luk kızak alabilirsiniz kasa içinde vida veya aparat geliyor mu? Genişletmek için tıkla... peki herhangi bir kasaya kızak takabilirmiyiz
Tk28* Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 880 Çözümler 2 Yer Giresun / Görele Daha fazla Sistem Özellikleri 2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 22 Nisan 2021 #12 sl3g dedi: Peki herhangi bir kasaya kızak takabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kasadan kasaya değişir. Ama her kasaya kızak olmaz.
sl3g dedi: Peki herhangi bir kasaya kızak takabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kasadan kasaya değişir. Ama her kasaya kızak olmaz.
S sl3g Femtopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #13 Tk28* dedi: Kasadan kasaya değişir. Ama her kasaya kızak olmaz. Genişletmek için tıkla... Kasa modeli bu Vento VG04F USB 3.0 temperli ATX mid-Tower RGB Gaming kasa bana takılıp takılmıyacağını söyleseniz olur mu ben bulamadımda. Son düzenleme: 24 Nisan 2021
Tk28* dedi: Kasadan kasaya değişir. Ama her kasaya kızak olmaz. Genişletmek için tıkla... Kasa modeli bu Vento VG04F USB 3.0 temperli ATX mid-Tower RGB Gaming kasa bana takılıp takılmıyacağını söyleseniz olur mu ben bulamadımda.
Tk28* Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 880 Çözümler 2 Yer Giresun / Görele Daha fazla Sistem Özellikleri 2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 24 Nisan 2021 #14 sl3g dedi: Kasa modeli bu Vento VG04F USB 3.0 temperli ATX mid-Tower RGB Gaming kasa bana takılıp takılmıyacağını söyleseniz olur mu ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz kasayı alacaksanız HDD takamazsınız ancak SSD takılabilir ayrıca öndeki camı çıkartıp kullanmanız gerekebilir.
sl3g dedi: Kasa modeli bu Vento VG04F USB 3.0 temperli ATX mid-Tower RGB Gaming kasa bana takılıp takılmıyacağını söyleseniz olur mu ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz kasayı alacaksanız HDD takamazsınız ancak SSD takılabilir ayrıca öndeki camı çıkartıp kullanmanız gerekebilir.