HDD nasıl 4 parçaya bölünür?

A

Adsız 1

Ziyaretçi
Merhaba, benim bilgisayarım açılmadığı zaman başlangıç ayarlarına girmel için sürekli "Shift" tuşuna basmak veya sürekli Kurulum USB takmak istemiyorum ve bu yüzden "Triple-Boot" yapmak istiyorum ve HDD'yi şu şekilde bölmek istiyorum.
  • 180 GB: Sistem 1
  • 25 GB: Sistem 2
  • 20 GB: Sistem 3
  • 240 GB: Yedek Dosyalar
Ancak Windows 10 kurulumunda HDD'yi sadece 3 parçaya ayırabiliyoruz. Ben HDD'yi bu şekilde nasıl bölebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız düzgün açıldığı zaman Disk Yönetimi seçeneğinden bölebilirsiniz.
Eki Görüntüle 364877
Ben bir kere oradan böldüm ama HDD'yi değiştirmek zorunda kaldım, çünkü "Missing Operating System" Hatası vermişti. Başka yöntem yok mu ? Ne güzel Windows 2000/XP/Server 2003 kurulumda istediğimiz kadar bölüyorduk, şimdi 3 ile sınırlı.

Saydığınız sistemlerden birisi ile kuruluma başlayın disk biçimlendirme menüsüne geldiğiniz zaman diski bölmeyi deneyin. Sonra kurulumdan çıkın. Değişiklikleri kaydederse yeni sürücüleriniz hayırlı olsun.

Bu şekilde açmaya çalışırsak olmuyor :
Yeniden başlatarak açarsak da mavi ekran veriyor.

Eksik dosya olduğu için seçenek açılmıyor olabilir.
USB ile mi boot ediyorsunuz ?
Sanal makinede HDD boş olduğu için açılıyor :

Kendi bilgisayarımda Windows 98 uyumluluk modunda açtım seçenek aktif ancak hata mesaji yüzünden görünmüyor :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…